Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Κορονοϊός: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των 70-74

Τον Μάιο ακολουθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ατόμων

Ανοίγει αύριο Παρασκευή, 26 Μαρτίου, η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τις ηλικίες 70-74 ετών. 


Στις αρχές Απριλίου θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας για να μπορούν να κλείσουν ραντεβού τα άτομα ηλικίας 65-69 ετών.


Τον Μάιο ακολουθεί ο εμβολιασμός των ευπαθών ατόμων με υποκείμενα νοσήματα της Ομάδας Β, βάσει των σχετικών ανακοινώσεων που έχουν γίνει από το υπουργείο Υγείας.


Στα μέσα Μαΐου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365