Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Από ημέρα σε ημέρα το πακέτο των 7 συνδεδεμένων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Οι δικαιούχοι αδημονούν

Πηγές από το αρμόδιο υπουργείο αναφέρουν πως από ημέρα σε ημέρα αναμένονται νέα από τον Οργανισμό Πληρωμών, ενώ οι δικαιούχοι αδημονούν.


Πηγές από το αρμόδιο υπουργείο αναφέρουν πως από ημέρα σε ημέρα αναμένονται νέα από τον Οργανισμό Πληρωμών, ενώ οι δικαιούχοι αδημονούν.


Άλλες πηγές από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τοποθετούν χρονικά την έναρξη της μεγάλης αυτής πληρωμής, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, επιβεβαιώνοντας πλήρως και το σχετικό μας, χθεσινό μας δημοσίευμα.


Όπως δήλωσε εξάλλου υπεύθυνος μεγάλης πύλης ΟΣΔΕ της χώρας μας στον ΑγροΤύπο, έως τις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης 23 Μαρτίου, δεν είχαν φορτωθεί στο σύστημα τυχόν πληρωμές, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.


Εκτός αυτού, πρόεδρος μεγάλης Ένωσης, που απευθύνθηκε νωρίς το μεσημέρι σε μεγάλη τράπεζα, μας είπε πως το ίδρυμα ανέμενε εκτός απροόπτου την Τετάρτη, την έναρξη των πληρωμών.


Το επικείμενο πακέτο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα περιλαμβάνει συνδεδεμενες σε επτά προϊόντα: βαμβάκι, σκληρό σιτάρι, μήλα, βρώσιμα όσπρια, πρωτεινούχα ψυχανθή, σανοδοτικά ψυχανθή, καρπούς με κέλυφος.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανακοίνωση της βουλευτού Λάρισας της ΝΔ Στέλλας Μπίζιου, έπειτα από συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου, η πληρωμή συνδεδεμένων που αφορούν στα ψυχανθή κτηνοτροφικά φυτά και στα τεύτλα θα γίνει στο τέλος Μαρτίου, ενώ στις αρχές Απριλίου θα καταβληθεί η ειδική για το βαμβάκι.


Πηγή: Agrotypos.gr

1 σχόλιο:

  1. Από μέρα σε μέρα το δουλεμα στους αγρότες ότι χειρότερο έχει περάσει για την αγροτιά και κτηνοτρόφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365