Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα για δυο εβδομάδες στις σκέψεις των λοιμωξιολόγων

Οι σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής 

Την αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων της χώρας μας εισηγείται η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr.


Έτσι, από την ερχόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε ολόκληρη τη χώρα θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνον με τηλεκπαίδευση.


Επίσης, την εισήγηση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη COVID – 19, σχετικά με τις νέες περιοχές της χώρας μας, οι οποίες «αναβαθμίζονται» στο «βαθύ κόκκινο» επίπεδο Β του Χάρτη (αυστηρό lockdown), επιβεβαίωσε μόλις πριν από λίγο, την Παρασκευή 12 Μαρτίου, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, η τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση της οποίας συνεχίζεται.


Έτσι, στο «βαθύ κόκκινο» επίπεδο Β του Χάρτη «αναβαθμίζονται» o Δήμος Ιωαννιτών, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ο Δήμος Βισαλτείας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, οι Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας, Κιλκίς και Λέσβου, καθώς επίσης και οι δήμοι Mετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων.


Οι σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια της τακτικής εβδομαδιαίας ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη της επιδημίας του νέου κοροναϊού στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365