Αν υπάρξει περιορισμένος αριθμός self test, τότε προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές του Λυκείου
Το άνοιγμα των σχολείων θα το καθορίσει το πότε θα έρθουν τα self test αλλά και η ποσότητα τους.
Αν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα υπάρξει επαρκής αριθμός των ατομικών τεστ στα φαρμακεία όλης της χώρας, τότε οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων θα μπορούσαν να επιστρέψουν στα θρανία ακόμη και την Πέμπτη 8 Απριλίου.
Αν υπάρξει περιορισμένος αριθμός self test, τότε προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές του Λυκείου. Πάντως το ορόσημο για την επιστροφή στα θρανία τοποθετείται το αργότερο ως τη Δευτέρα 12 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι το self test είναι υποχρεωτικό για μαθητές και καθηγητές και θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, πριν μπουν στην τάξη.
Σύμμαχος στη νέα στρατηγική απέναντι στην πανδημία θεωρείται το νέο εργαλείο των self test, ο εμβολιασμός που προχωρά (αναμένονται επιπλέον 1,5 εκατ. μέσα στον Απρίλιο) αλλά και οι καλές καιρικές συνθήκες, οι οποίες αποδυναμώνουν τον ιό.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ και όταν ρωτήθηκε αν θα ανοίξουν τα λύκεια την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκαθάρισε ότι οι οποίες επαναλειτουργίες θα πρέπει να είναι σταδιακές και ελεγχόμενες. «Προφανώς δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζί», σημείωσε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365