Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή οπαδών με τσεκούρια, λοστούς και μαχαίρια!

Στο επεισόδιο έλαβαν μέρος δεκάδες άνθρωποι

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο επεισόδιο έλαβαν μέρος δεκάδες άνθρωποι, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν τσεκούρια, λοστούς, μαχαίρια, πυρσούς και αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ. Τουλάχιστον δέκα άτομα τραυματίστηκαν, αλλά τα περισσότερα αποχώρησαν από το σημείο με δικά τους μέσα, μόνο ένας μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι σε ιδιωτική κλινική.


Κατά αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων έφτασε αιφνιδιαστικά στην περιοχή και άρχισε να προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα περιμετρικά του «Κλ. Βικελίδης». Άλλοι άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή τούς αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συμπλοκές.


Επί δέκα λεπτά στην περιοχή επικρατούσε πανδαιμόνιο, ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες. Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο είχαν εξαφανιστεί.


Αστυνομικοί προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές υπόπτων εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις καθώς βρέθηκαν πάνω τους σιδερογροθιές και σουγιές.

1 σχόλιο:

  1. χαμηλό επίπεδο...παιδιά χωρίς οικογένεια συχνά...χωρίς υποστήριξη χτυπιούνται για ομάδες επιχειρήσεις! Κρίση μηδέν. Ξυπνήστε επιτέλους κάγκουρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365