Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/3 Κριός 


Η σκέψη σας είναι αποδοτική στα πρακτικά θέματα, αγαπητοί Κριοί! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη Σελήνη στον Ταύρο, που ενεργοποιεί τον 2ο Οίκο σας της παραγωγικότητας και των χρημάτων. Οι πολλές ευφυείς ιδέες σας μπορούν να επιφέρουν αποτελέσματα…
Αρκεί να δείξετε την δέουσα υπομονή μέχρι να μπουν σε εφαρμογή. Κάντε πρώτα την έρευνά σας και στήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Αργότερα η Σελήνη περνά στους Διδύμους και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας: Η συζήτηση των ιδεών σας μπορεί να φέρει τις ιδανικές συνεργασίες! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αναζητάτε τρόπο να σπάσετε τον πάγο, αγαπητοί Ταύροι; Αφήστε τις άσκοπες συζητήσεις και ρωτήστε γι’ αυτά που πραγματικά ενδιαφέρουν τους άλλους!
Σίγουρα όλοι θέλουν να μιλούν για τον εαυτό τους – και με προσεκτική ακρόαση θα μάθετε αρκετά γι’ αυτούς. Η Σελήνη θα είναι στα εδάφη σας αρχικά, προάγοντας την πραγματιστική πτυχή σας.
Αργότερα που θα περάσει στους κοινωνικούς Διδύμους, θα είστε αρκετά ευφράδεις για να κάνετε καίριες διασυνδέσεις προώθησης των στόχων σας!

ζώδια σήμερα 18/03 Δίδυμοι

Μην ανησυχήσετε αν κινήστε με αργούς ρυθμούς στην αρχή της μέρας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον χαλαρό Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Είναι μια ευκαιρία να μειώσετε λίγο τις εντάσεις που επικρατούν συνήθως γύρω σας. Στήστε ήρεμα το πρόγραμμά σας, με ένα επιπλέον φλιτζάνι καφέ ή τσάι. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στα δικά σας εδάφη, θα αφυπνιστεί ξανά η δραστήρια πλευρά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αναβαθμιστείτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη αρχίζει τη μέρα στον τεχνολογικό 11ο Οίκο σας, ζητώντας να ελέγξετε τον εξοπλισμό σας. Αν έχετε χρόνο, αλλάξτε κωδικούς πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προφίλ σας. Καλή θα ήταν μια εκκαθάριση της επιφάνειας εργασίας σας και μια εφεδρική αποθήκευση των σημαντικών αρχείων. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης, ευνοεί λίγη περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση!

ζώδια σήμερα 18/03 Λέων

Δώστε ώθηση σε έναν καίριο στόχο σας στην αρχή της μέρας, αγαπητοί Λέοντες! Μπείτε κατ’ ευθείαν στο θέμα, χωρίς τις συνήθεις περιγραφές και υπερβολές. Με τη Σελήνη στον πρακτικό Ταύρο και τον τομέα σας της καριέρας, έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε όποια συμφωνία λαχταράτε. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στους φλύαρους Διδύμους και τον κοινωνικό 11ο Οίκο σας: Η προσοχή σας θα στραφεί στην ενδυνάμωση των σχέσεών σας, με ανέμελη και πιο «οικεία» διάθεση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η φαντασία σας παίρνει τα ηνία στην αρχή της μέρας, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτό συμβάλλει η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της ονειροπόλησης. Θα είναι ευπρόσδεκτη αυτή η αλλαγή, για την ιδιοσυγκρασία σας που έχει μια εμμονή με τις λεπτομέρειες. Τα όνειρα ή κάποιες ιδιαίτερες διαισθήσεις θα γίνουν οδηγός σας – και δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε την πηγή της ευφυΐας σας. Με τη Σελήνη να περνά αργότερα στη ζώνη σας της καριέρας, τις επόμενες μέρες θα επανέλθετε στην προσγειωμένη φύση σας!

ζώδια σήμερα 18/03 Ζυγός

Κρατήστε τα μυστικά σας για τον εαυτό σας, αγαπητοί Ζυγοί! Θα νιώθετε πιο ευαίσθητοι και εσωστρεφείς, με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Όσο καλοί κι αν είστε με τις λέξεις, τώρα δεν θα μπορείτε ή/και δεν θα θέλετε να εκφραστείτε. Δεν πειράζει δεν χρειάζεται να αναφέρονται και να σχολιάζονται τα πάντα. Εξάλλου, αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους επίσης αέρινους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Ευτυχώς, θα επιστρέψετε στην κοινωνική σας διάθεση και θα απομακρυνθεί η επιπλέον ευαισθησία σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προσέξτε τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η συμβουλή των άστρων είναι να προτιμήστε να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον αντικρινό σας Ταύρο, υπογραμμίζοντας ότι ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του… Και δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο νικητής τα παίρνει όλα. Ποιος ξέρει; Μπορεί αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει τους προσαρμοστικούς Διδύμους, κάποια από τις δύο πλευρές μπορεί να αλλάξει θέση! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, εστιάστε στα δικά σας θέματα και μόνο στην αρχή της ημέρας! Έχετε πολλά να κάνετε, γι’ αυτό κλείστε εκκρεμότητες και φανείτε συνεπείς σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον 6ο Οίκο σας της διεκπεραίωσης, επιστρατεύστε την προσοχή και την πειθαρχία σας. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στους εξωστρεφείς Διδύμους και τον τομέα σας των σχέσεων, θα απλώσετε και πάλι τα κοινωνικά σας φτερά!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ακόμα και οι πιο βαρετές υποχρεώσεις μπορούν να έχουν μια ευχάριστη χροιά! Με τη Σελήνη στον αισθητικό Ταύρο και τον δημιουργικό 5ο Οίκο σας, το μόνο που σας χρειάζεται είναι λίγη διέγερση. Αν αναδιατάξτε τις προτεραιότητές σας και αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, μπορείτε να επιλύσετε κάθε πρόβλημα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον αποδοτικό 6ο Οίκο σας, μπορείτε να επανέλθετε στις συνήθεις πρακτικές σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Απομακρυνθείτε από τις πιθανές εντάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος, αγαπητοί Υδροχόοι! Ασχοληθείτε με τομείς που έχετε τον έλεγχο, όπως ένα εργασιακό ή οργανωτικό εγχείρημα. Αυτό συστήνει η κυκλοθυμική Σελήνη, που θα βρίσκεται αρχικά στον Ταύρο και τον τομέα σας του σπιτιού. Αν σας προβληματίζει μια διαφωνία με έναν συγκάτοικο ή συγγενή, παραμερίστε τη επί του παρόντος. Αργότερα που το φεγγάρι θα μπει στους εξωστρεφείς Διδύμους, θα αφυπνίσει τον ανέμελο 5ο Οίκο σας. Θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε με τις διαδικτυακές επαφές σας, μια καλή ταινία ή λίγο φλερτ! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ασχοληθείτε με τα γεγονότα στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο καίριο κι αν είναι το ένστικτό σας, η Σελήνη στον Ταύρο και τον επικοινωνιακό τομέα σας συστήνει να μην στηριχτείτε σ’ αυτό. Καλύτερα να ερευνήστε και συλλέξτε επιπλέον στοιχεία για τα εγχειρήματά σας. Αργότερα που το φεγγάρι θα περάσει στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, μπορείτε να ασχοληθείτε ξανά με ό,τι λέει η ψυχή σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365