Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 25/3 Κριός 


Αγαπητοί Κριοί, είστε μπροστά σε ένα δίλημμα: Θα στραφείτε στις δικές σας ανάγκες ή θα θυσιάσετε κάποιες για το καλό της ομάδας; Πρέπει να θέσετε προτεραιότητες, συνδυάζοντας και τα δύο. Αυτό συστήνει μια αντίθεση εξισορρόπησης ανάμεσα στη Σελήνη με τον μεγεθυντή Δία.
Να κάνετε συμβιβασμούς αλλά χωρίς να ξεπεράσετε τις χρυσές τομές… Δεν θέλετε να μετανιώσετε αργότερα, που δεν ασχοληθήκατε με θέματα ουσίας για εσάς. Η ισορροπία ανάμεσα στην αποφασιστικότητα και την ελαστικότητα, θα εκτιμηθεί δεόντως και από τους συνεργάτες σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ενθουσιώδη ατμόσφαιρα επικρατεί στην καριέρα σας, αγαπητοί Ταύροι! Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ακόμη και οι ανερχόμενοι αστέρες χρειάζονται ανάπαυλες χαλάρωσης.
Υπό μια αντίθεση της οικιακής Σελήνης με τον Δία στη ζώνη σας των φιλοδοξιών, αναζητήστε την ισορροπία. Δώστε επιπλέον χρόνο στην οικογένεια, το σπιτικό και τις προσωπικές σας ανάγκες.
Αν οι συνήθως οργανωμένοι χώροι σας είναι ακατάστατοι ή κουράζεστε υπερβολικά, έχετε άμεση ανάγκη για ανανέωση. Έτσι θα αποδώσετε και περισσότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας! 

ζώδια σήμερα 25/03 Δίδυμοι

Δείτε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων, αγαπητοί Δίδυμοι! Ερευνήστε διεξοδικά τα στοιχεία σας, πριν κάνετε μεγαλεπήβολες ανακοινώσεις ή αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Μια αντίθεση της Σελήνης με τον Δία διέπεται από τάσεις υπερβολής… Και μπορεί να μην αποδώσετε τα λεγόμενά σας ή να παρασυρθείτε από ανέφικτες υποσχέσεις τρίτων. Όσο θαυμάσιο κι αν φαντάζει κάτι, δεν είναι πάντα όπως φαίνεται. Καλύτερα να θέσετε όλα τα απαραίτητα ερωτήματα και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για να αποφύγετε απογοητεύσεις εκ των υστέρων!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή, αγαπητοί Καρκίνοι! Χρειάζεστε συνετές προσεγγίσεις και όχι εμμονές, για να μην παγιδευτείτε σε αχρείαστες λεπτομέρειες. Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, μπορεί να αποκαλύψει ότι βάζετε οι ίδιοι εμπόδια στην καθημερινότητά σας. Αφήστε τους ανταγωνισμούς και τις προκλήσεις, ασχοληθείτε με όσα σας διατηρούν προσγειωμένους. Η σύμπραξη με άτομα που σας ηρεμούν, θα αποφέρει περισσότερα οφέλη μακροπρόθεσμα!

ζώδια σήμερα 25/03 Λέων

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι, αγαπητοί Λέοντες! Ακόμα κι αν φαντάζει πιο εύκολο να κινηθείτε αυτόνομα, γιατί να χάσετε την ευεργετική συμβολή των δικών σας ανθρώπων; Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία θα βοηθήσει να ισορροπήσετε το «εγώ» με το «εμείς». Ξεκαθαρίστε ποιους εμπιστεύεστε απόλυτα και προσεγγίστε τους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα επιπλέον μάτια θα εντοπίσουν σημεία που μπορεί να σας διέφυγαν. Το βέβαιο είναι ότι αξίζει να ακούσετε και τις δικές τους συμβουλές!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως δεν καταλήγετε προς τα πού θέλετε να στραφείτε… Ευθύνεται γι’ αυτό μια αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, που σας διασπά την προσοχή. Μην χάνετε χρόνο θέλοντας να επιλύσετε λάθη ή παραλείψεις άλλων… Ό,τι δεν είναι δική σας ευθύνη, δεν πρέπει να απασχολήσει την υπερβολική διάθεσή σας για προσφορά. Καλύτερα να απομακρυνθείτε, πριν πιεστείτε παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Παρά τη γενναιοδωρία σας, τώρα πρέπει να εστιάσετε μόνο σε αυτά που σας αφορούν!

ζώδια σήμερα 25/03 Ζυγός

Μείνετε μακριά από κάθε είδους δράμα, αγαπητοί Ζυγοί! Πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται, μιας και σας αρέσει να εμπλέκεστε σε «αναμπουμπούλες». Αλλά μια αντίθεση μεγέθυνσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία, απαιτεί να είστε επιλεκτικοί στο χάος που εντάσσετε στη ζωή σας. Μπορείτε να ασχολείστε μέχρι του σημείου που σας διασκεδάζει κάτι, χωρίς να σας εκτρέπει από στόχους και ευθύνες; Καλό θα είναι να θέσετε όρια σε εσάς επί του παρόντος, προκειμένου να διατηρήσετε τη συνέπεια και την ακεραιότητά σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η εξισορρόπηση της προσωπικής με την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να αποδειχθεί δόλια! Αλλά πρέπει να την βρείτε, όπως απαιτεί μια αντίθεση της φιλόδοξης Σελήνης με τον Δία της επέκτασης. Όσο κι αν θα θέλατε να μην εργαστείτε τώρα, δεν πρέπει να χάσετε κάποιες σημαντικές επαφές για την καριέρα σας. Μπορείτε να δουλέψετε και να διασκεδάσετε εξίσου έντονα, θέτοντας χρονικά όρια για τον κάθε τομέα. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην δώσετε περισσότερες υποσχέσεις απ’ όσες μπορείτε να τηρήσετε, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία της ανεξαρτησίας που σας κυβερνά, σας καλεί να μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις. Κάθε διάθεση να φανείτε ευγενείς, θα έχει αρνητική επίπτωση στις αντοχές και την ψυχολογία σας. Καλύτερα να προτιμήσετε την ειλικρίνεια και να δηλώσετε ότι θέλετε χρόνο για τα δικά σας ζητούμενα. Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει την παρόρμησή σας για περιπέτεια, ας το κάνει. Αλλά ξεκαθαρίστε ότι ο καθένας υπεύθυνος για τη δική του διασκέδαση! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ισορροπήστε τη λογική με τις υλιστικές σας ανάγκες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πρέπει να κρατήσετε κλειστό το πορτοφόλι σας, παρά την παρόρμηση να αποκτάτε όλο περισσότερα «όμορφα» πράγματα. Το πλανητικό περιβάλλον θα σας βάλει πειρασμούς για αχρείαστες δαπάνες… Αλλά μην γίνετε δέσμιοί τους, δείτε ρεαλιστικά τον προϋπολογισμό σας. Όσο καλά κι αν είναι τα νέα αποκτήματα, δεν θα σας χαρίσουν ευτυχία με διάρκεια!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Πόσο πολλές είναι οι πραγματικές υποχρεώσεις σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Όσο πολυπράγμονες κι αν θέλετε να είστε, μην περιορίζετε την προσωπική σας ζωή και τον ιδιωτικό σας χρόνο! Η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση εξισορρόπησης με τον Δία, ζητώντας να κάνετε επανασυνδέσεις. Και μπορεί να καταλήξετε με έναν απρόσμενο σύμμαχο, που θα διανθίσει τις περιπέτειες και θα αυξήσει τις προοπτικές σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ώρα να προσγειωθείτε, αγαπητοί Ιχθύες! Επειδή έχετε παρασυρθεί από το συναίσθημα, είναι καιρός να ζητήσετε την απαραίτητη βοήθεια. Η υπεύθυνη Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον εστιασμένο Δία, στον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας. Όσο κι αν απολαμβάνετε την ευαισθησία σας, πρέπει να επιστρέψετε στον ρεαλισμό. Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες των θεμάτων σας, για να μην δείτε να καταρρέουν οι σοβαρές υποχρεώσεις σας. Ισορροπήστε τα καθήκοντα με την ξεκούρασή σας, για να μην εξουθενώνεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365