Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα από σήμερα αργά το βράδυ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας

Βάσει των προγνωστικών στοιχείων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από αργά το βράδυ έως τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.


Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 10/03, με τις σημαντικότερες βροχοπτώσεις να έχουν εκδηλωθεί στην Κέρκυρα και την Ήπειρο.


Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από αργά το βράδυ έως τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 11/03 χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, φαινόμενα που στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά έντονα.


Στην υπόλοιπη χώρα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 11/03 θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις, που κατά τόπους και κυρίως πάνω από τη θάλασσα θα συνοδεύονται από καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.


Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν στη χώρα τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες και κατά το τρίωρο 05:00 - 08:00 της Πέμπτης 11/03. Με ροζ αποχρώσεις απεικονίζονται οι χιονοπτώσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365