Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/3 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, οι άνθρωποι δεν είναι πάντα το «μυστικό» σας όπλο! Αυτό υπογραμμίζει η σύμπραξη του φλύαρου Δία με τον κοινωνικό Ερμή για τρίτη και τελευταία φορά φέτος, στον κοινοτικό 11ο Οίκο σας. Φυσικά οι υπάρχοντες φίλοι είναι προνόμιο… Αλλά αυτή η επεκτατική όψη θα διευρύνει τις επαφές και τις γνωριμίες σας.
Μην υποτιμήσετε τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εντοπίσετε τους ιδανικούς συνεργάτες για το επόμενο εγχείρημά σας. Δεν αποκλείεται και η επανασύνδεση με πρώην συναδέλφους για να προωθήσετε τους στόχους σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αξιοποιήστε την πρακτική μαγεία της ατμόσφαιρας, αγαπητοί Ταύροι!
Πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερες επιτυχίες: Το πιστοποιεί η σύμπραξη του επεκτατικού Δία με τον διανοητικό Ερμή για τρίτη και τελευταία φορά φέτος. Επειδή κεντρίζουν τον 10ο Οίκο σας της δουλειάς και των φιλοδοξιών, μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν πολλοί για να συμπράξουν σε ένα εγχείρημά σας.
Γι’ αυτό μην μείνετε μόνο στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων, τώρα πρέπει να σχεδιάσετε τα μεγαλεπήβολα βήματα για αυτό τον μήνα… ή και τον χρόνο!


ζώδια σήμερα 04/03 Δίδυμοι

Καιρός να εκτοξεύσετε τη δύναμη της επιρροής σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα βοηθήσει η σύμπραξη του ανοικτόμυαλου Δία με τον ευφράδη Ερμή, στον διεθνή 9ο Οίκο σας. Αξιοποιήστε το κέντρισμα στην περιέργειά σας, για να επεκτείνετε την παθιασμένη σας πρόοδο. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με την ομάδα, αφού ορίσετε την αποστολή που μιλά στην καρδιά σας. Είναι βέβαιο ότι αυτή η «φουσκοθαλασσιά» σας θα ενεργοποιήσει πολλές βάρκες! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Λαχταράτε την ενδυνάμωση των σχέσεών σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Εκεί σας στρέφει δεσμευμένους και αδέσμευτους, η τρίτη σύμπραξη για φέτος του Δία με τον Ερμή. Οι πλανήτες της μεγέθυνσης και της ευφράδειας, φορτίζουν τον 8ο Οίκο σας του σεξ και των συνευρέσεων. Θα έχετε πολλές ιδέες για το πώς να περάσετε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα, ακόμα κι αν είναι για να συζητήσετε τρυφερά. Είναι η ιδανική στιγμή για να δείξετε την ευάλωτη πτυχή σας, με έναν έμπιστο φίλο ή έναν ομοϊδεάτη. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και τη διερεύνηση οικονομικών εγχειρημάτων ή ευκαιριών για επενδύσεις! 

ζώδια σήμερα 04/03 Λέων

Ετοιμαστείτε για ειλικρινείς αποκαλύψεις, αγαπητοί Λέοντες! Ο ειλικρινής Δίας και ο επικοινωνιακός Ερμής συναντώνται στον τομέα σας των σχέσεων. Είναι η στιγμή να θίξετε εκείνο το θέμα που αποφεύγετε, γιατί όσο το αποφεύγετε τόσο διογκώνεται. Να το αναφέρετε με θάρρος και ευγένεια, χωρίς να γίνετε επιτακτικοί. Πείτε τις θέσεις σας και αφήστε να εκφραστεί και το άλλο άτομο χωρίς να διακόπτετε. Θα σας ικανοποιήσει η ανακούφιση που θα νιώσετε! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ευημερία σας δεν πρέπει να είναι μια επίπονη διαδικασία, αγαπητοί Παρθένοι! Θα σας το υπενθυμίσει η εύχαρη σύμπραξη του Δία με τον Ερμή στον τομέα σας της υγείας. Θα σας ωφελήσει πολύ να δώσετε περισσότερη σημασία στη βελτίωση της διατροφής σας και στο να αρχίσετε να ασκείστε. Δεν χρειάζεται να προπονηθείτε για μαραθώνιο ή ανώτερες πρακτικές διαλογισμού και γιόγκα. Προτιμήστε μια βόλτα στη φύση, το κολύμπι ή τον χορό για αρχή. Βάλτε τα φρούτα και τα λαχανικά στην καθημερινότητά σας… Και επιλέξτε τα υγιεινά νουντλς για βραδινό, αντί για μια μακαρονάδα! 


ζώδια σήμερα 04/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπορεί να δυσκολευτείτε να εστιάσετε στη δουλειά… Αλλά είναι απαραίτητο, άραγε; Ο νομάδας Δίας και ο περίεργος Ερμής συμπράττουν στον διασκεδαστικό 5ο Οίκο σας. Η πρόκληση θα είναι να χωρέσετε όσα ευχάριστα θέλετε να κάνετε, μέσα στη μέρα σας! Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, θα λαχταράτε μια αλλαγή σκηνικού που θα επαναφορτίσει την έμπνευσή σας. Πραγματοποιήστε το κατά το δυνατόν, ίσως και με μια ιδιαίτερη συντροφιά. Είναι απαραίτητη αυτή η ανανέωση, ώστε να επιτρέψετε δριμύτεροι στην παραγωγικότητα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αποζητάτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας! Αυτή είναι η επίδραση μιας σύμπραξης του ενθουσιώδους Δία με τον εύθυμο Ερμή στην οικιακή πτυχή σας. Αποφύγετε την πολυκοσμία και διαθέστε χρόνο και χώρο στην ιδιωτικότητά σας. Φορέστε τα ακουστικά σας για κάθε είδους διαδικτυακές επαφές και ενημερώστε τους συγκατοίκους να μην σας ενοχλήσουν. Θα σας ωφελήσει μια τακτοποίηση της ακαταστασίας στον εργασιακό και τον προσωπικό σας χώρο: Βάλτε φυτά ή κρυστάλλους και πίνακες που σας εμπνέουν, για να ανανεωθεί η παραγωγικότητά σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Δεν υπάρχει λόγος να χειρίζεστε μόνοι τα πολλά μέτωπα που έχετε ανοικτά, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό υπογραμμίζει η σύμπραξη του κυβερνήτη σας του Δία με τον οργανωτικό Ερμή, στον συνεργατικό 3ο Οίκο σας. Να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά, ζητώντας στήριξη για κάθε θέμα που σας πιέζει. Αυτή η τρίτη συνάντηση για φέτος των δύο μεγιστάνων, ευνοεί και την πρόοδο διαπραγματεύσεων που είχαν βαλτώσει… Πάρτε πρωτοβουλία για να επανεκκινήσουν! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είναι καιρός να κάνετε τα λόγια σας πράξεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και τώρα καλείστε να τις υλοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει η τρίτη για φέτος συνάντηση του ευφυούς Δία με τον καινοτόμο Ερμή, στον τομέα σας της δουλειάς και των χρημάτων. Πιάστε το τιμόνι και αρχίστε να αυξάνετε ταχύτητα, στήνοντας ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η εύρεση των ιδανικών συμμάχων για να πετύχετε τους στόχους σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, παραμερίστε τον σαρκασμό και περάστε στη διπλωματία! Για τρίτη και τελευταία φορά φέτος, ο φιλόσοφος Δίας συγχρονίζεται με τον αεικίνητο Ερμή στο ζώδιό σας. Αν και οι λέξεις θα ρέουν απρόσκοπτα, μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για την κάθε περίσταση… Γι’ αυτό φροντίστε να μην θίξετε και να μην προσβάλετε κανέναν από το ακροατήριό σας. Θα γίνετε πιο αντιληπτοί με ευγένεια και εμπεριστατωμένο λόγο! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Εμπιστευτείτε περισσότερο την παροιμιώδη διαίσθησή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο συγκυβερνήτης σας ο Δίας συναντά τον αγγελιαφόρο Ερμή στον 12ο Οίκο σας του ενστίκτου, που πρέπει να του δώσετε σημασία. Ό,τι σκέφτεστε εδώ και καιρό, τώρα μπορείτε να το βάλετε σε εφαρμογή χωρίς να ακούτε τι λένε οι άλλοι γύρω σας. Κάθε πρακτική συγκέντρωσης θα βοηθήσει, από τον διαλογισμό και τη γιόγκα μέχρι την επίκληση των αγγέλων σας. Αυτή η τρίτη και τελευταία σύμπραξη για φέτος των Ερμή – Δία, θα κάνει διαυγή κάθε επόμενη κίνησή σας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365