Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ανατροπή με τον ντελιβερά στην Βέροια: Δεν έφαγε ξύλο επειδή καθυστέρησε αλλά λόγω τρομερού μπερδέματος!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ντελιβεράς δεν προχώρησε σε μήνυση

Νέα στοιχεία για την επίθεση σε ντελιβερά στην Βέροια, αφού όπως φαίνεται δέχθηκε μπουνιά λόγω παρανόησης. 


Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ένας ντελιβεράς δέχθηκε μπουνιά από πελάτη επειδή-όπως αρχικά είχε αναφερθεί- καθυστέρησε την παραγγελία. 


Ωστόσο, σύμφωνα με το inveria.gr, τελικά ο άνδρας γρονθοκόπησε τον διανομέα λόγω... μπερδέματος. 


Συγκεκριμένα, προέκυψαν νέα στοιχεία εκ των υστέρων.


Το άτομο που γρονθοκόπησε τον ντελιβερά βρισκόταν στον δρόμο που έγινε το περιστατικό και επειδή έχει υπάρξει στο παρελθόν πελάτης του εν λόγω καταστήματος ο διανομέας θεώρησε πως αυτός ανέμενε την παραγγελία. 


Πλησίασε, λοιπόν, ο νεαρός προς το μέρος του και χωρίς να ειπωθεί καμιά άλλη κουβέντα, δέχτηκε την γροθιά από το άτομο που - όπως φαινόταν - ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 


Ωστόσο, μετά το σκηνικό που συνέβη, την έλευση κόσμου και γνωστών των δύο πλευρών αλλά και την όλη φασαρία που σταμάτησε με την παρέμβαση της αστυνομίας, εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν είχε αργήσει ο νεαρός ντελιβεράς την παραγγελία του, αλλά ούτε καν αφορούσε το άτομο που τον γρονθοκόπησε! 


Δηλαδή, ο διανομέας θεώρησε ότι δέχεται επίθεση από τον πελάτη που περίμενε την παραγγελία του και αποδείχθηκε μετά την όλη αναστάτωση ότι δεν ήταν καν ο... αποδέκτης του φαγητού. 


Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ντελιβεράς δεν προχώρησε σε μήνυση και το περιστατικό έληξε εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365