Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/3 Κριός

Μια σχέση ή πιθανή σύνδεση θα ανεβάσει ταχύτητες τώρα. Αν κάτι φαινόταν αδρανές ή χωρίς μέλλον, τώρα θα νιώσεις πως πρέπει ν’ αναλάβεις δράση για να το βοηθήσεις.
Σου έχει δοθεί χρόνος για να σκεφτείς τις επιλογές σου ή τις ενέργειες που θα ακολουθήσεις, όταν ένα παθιασμένο φως μετατραπεί από κόκκινο, σε πράσινο. Τώρα, έφτασε η ώρα! 

ζώδια ταύρος

Αν κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου θέματα έχει καταντήσει ρουτίνα, τότε μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σου, θα του δώσει μια ένεση ζωής τώρα.
Προσπάθησε μόνο να κρατήσεις τον έρωτα από τα οικονομικά χωριστά, όπου είναι δυνατόν.
Επειδή ο Άρης θα σου υπενθυμίσει πως όταν «μιλάει το χρήμα» κι όχι εσύ σε μια ερωτική σχέση, η μόνη λέξη που μπορεί να πει το ταίρι σου θα είναι «αντίο» αν δεν είσαι προσεκτική. 

ζώδια προβλέψεις 13/03 δίδυμοι

Με τον Άρη στο ζώδιό σου και με ελάχιστες απολαυστικές εμπειρίες στη σχέση σου τελευταία, πρέπει να ξέρεις πως ο ρυθμός αυξάνεται. Τα επίπεδα της αποφασιστικότητάς σου, θα κινηθούν από την πρώτη, στην τρίτη ταχύτητα…γι’ αυτό απόλαυσε την διαδρομή. Ο έρωτας χρειάζεται πάνω απ’ όλα ν’ αγαπάς τη ζωή! Καλωσόρισε το κύμα της ενέργειας που έρχεται στο δρόμο σου. 

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να έχει αυξηθεί η ένταση στο δεσμό σου, γι’ αυτό χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός. Είσαι όμως ευλογημένη με αποφασιστικότητα και υπομονή για να μπορέσεις να διαχειριστείς αποτελεσματικά οποιαδήποτε σύγκρουση τώρα. Η ικανότητά σου να αποφεύγεις τις εριστικές εκφράσεις, θα βοηθήσει τον εραστή σου, να κάνει το ίδιο. Όμως μόνο εσύ γνωρίζεις πόση προσπάθεια θα καταβάλλεις για να ενισχύσεις τώρα το δεσμό σου. 

ζώδια προβλέψεις 13/03 λέων

Αν τελευταία η αυτοπεποίθηση σου ήταν πεσμένη, τώρα θα νιώσεις εμπνευσμένη για να φέρεις περισσότερη ακεραιότητα στο δεσμό σου. Μπορεί να χρειαστεί να βάλεις στην εικόνα το ταίρι σου, για τις στάσεις ή τις πεποιθήσεις που εσύ θεωρείς πολύ σημαντικές και πρέπει να επαναλάβεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένα μακροχρόνιο όραμα πρόκειται να λάβει την ενέργεια και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. 

ζώδια παρθένος

Αν προσπαθούσες τελευταία να είσαι πιο προνοητική ή φιλόδοξη στο όνομα της αγάπης, τότε θα μπορέσεις να συνεχίσεις τώρα, με ορμή. Υπάρχουν όμως τρόποι για να δημιουργήσεις τη σχέση που επιθυμείς, αν είσαι λιγότερο ανυπόμονη ή επιθετική. Θυμήσου πως στο ταγκό χρειάζονται δύο. Το να διαγράψεις κάτι από την παθιασμένη λίστα σου, θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό αν συνοδεύεται ή υποστηρίζεται! 

ζώδια προβλέψεις 13/03 ζυγός

Ο Άρης επηρεάζει πολλά που διευρύνουν το μυαλό και τροφοδοτεί τα συναρπαστικά σου σχέδια. Τουλάχιστον ένας στόχος…. όχι μόνο δέχεται εμπνευσμένη εστίαση, αλλά θα μπορούσε να ξεφύγει πιο γρήγορα από ό, τι νομίζεις. Ο χρόνος που πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις τελειώνει. Γι’ αυτό εστίασε σ’ αυτό που θέλεις πραγματικά να συμβεί στα ερωτικά σου – και σε ποιο βαθμό η καρδιά σου είναι έτοιμη γι’ αυτό. 

ζώδια σκορπιός

Κοιτάζοντας πίσω το ρομαντικό σου ιστορικό για να αντιμετωπίσεις αυτό που παραμένει άλυτο, θα είναι αυτό στο οποίο θα επικεντρωθείς περισσότερο τώρα. Αν όμως ο αγαπημένος σου σε θεωρήσει απόμακρη λόγω των συλλογισμών σου, τότε ίσως χρειαστεί να του εξηγήσεις γιατί χρειάζεσαι το χρόνο σου. Οι αναπάντητες ερωτήσεις…. χρειάζονται απαντήσεις. Δεν είναι κάτι προσωπικό.


ζώδια τοξότης

Η υπομονή είναι αρετή. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως θα είναι απαραίτητο ν’ αφιερώσεις τον χρόνο και την αμέριστη προσοχή σου, για την ανάπτυξη του δεσμού σου. Όμως ένας εμπνευσμένος και παθιασμένος στόχος θα μπορούσε, με προσεκτικά βήματα, να πάρει νέα πνοή. Πρέπει να πιστέψεις πως η υπομονή σου σε έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Τώρα ετοιμάσου να αποκομίσεις τα οφέλη. 

ζώδια αιγόκερως

Ένα αναζωογονητικό κύμα αποφασιστικότητας μπορεί να σε βάλει σε μια υπέροχη θέση για να σημειώσεις πρόοδο τώρα. Θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να φτάσεις στη ρίζα ενός ανοιχτού ή άλυτου ζητήματος που αφορά την ερωτική σου ζωή. Όπου ίσως είχες σκεφτεί ή περίμενες να δεις τι συμβαίνει, θα μπορέσεις να αντιληφθείς τα οφέλη από την ανάληψη πρωτοβουλίας τώρα, με αυτοπεποίθηση. 

ζώδια υδροχόος

Οι παθιασμένες φιλοδοξίες που είχες παραμερίσει, τώρα θα τις βάλεις στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Ακόμα κι αν η πρόοδος στην ερωτική σου ζωή ήταν δύσκολη τελευταία, ο Άρης προσθέτει το βασικό καύσιμο για να γίνεις πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης. Τα ερωτικά σου θέματα, πρόκειται να κινηθούν γρηγορότερα, ακόμα κι αν πολλά επί του παρόντος, βρίσκονται σε στάδιο προγραμματισμού. Αυτό όμως διασφαλίζει, πως ό,τι μπορεί να προοδεύσει και να εξελιχθεί, αξίζει την αναμονή. 

ζώδια ιχθύες

Υπάρχουν περισσότερα που θα μπορούσες να κάνεις – και να απολαύσεις – στον συναισθηματικό σου κόσμο ή πιθανώς με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο προσδιορισμός των ζωνών άνεσης που αξίζει να αφαιρέσετε μαζί, είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε. Έχεις επίσης μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που σου προσφέρει τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα. Αποδέξου ότι αξίζεις περισσότερα από όσα αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια, αξιοποίησε την κοσμική υποστήριξη που σου προσφέρεται, για να κάνεις μια νέα αρχή! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365