Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ελασσόνα: Δύο σπίτια έπεσαν και ένα έπιασε φωτιά απο το νέο σεισμό

Η πυροσβεστική σπεύδει στο σημείο

Ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο 17 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα.


Στην περιοχή βρίσκεται η κάμερα του ΣΚΑΪ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δύο σπίτια κατέρρευσαν και σε ένα σπίτι έχει ξεσπάσει φωτιά. Η πυροσβεστική σπεύδει στο σημείο, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ή τραυματίες.


Πηγή: skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365