Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Εστίαση - Μπαρ - Γυμναστήρια: Οι πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα τους

Η σταδιακή άρση του lockdown θα γίνει με την προϋπόθεση ότι το ιικό φορτίο

Με προσεκτικά και σταδιακά βήματα θα γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα και η χαλάρωση του lockdown, εξετάζοντας πάντα την επιδημιολογική εικόνα της χώρας. 


Η σταδιακή άρση του lockdown θα γίνει με την προϋπόθεση ότι το ιικό φορτίο θα είναι μειωμένο και οι εμβολιασμοί θα προχωρούν, όπως τονίζουν συνεχώς τόσο οι ειδικοί, όσο και η κυβέρνηση.


Η πρώτη χαλάρωση των μέτρων φαίνεται πως θα γίνει με το άνοιγμα των καταστημάτων στις 22 Μαρτίου. Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος της κυβέρνησης ώστε η αγορά να λειτουργήσει ξανά με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις.


Ήδη υπάρχει ο νέος αριθμός για αποστολή sms για ψώνια και το πιο πιθανό είναι να μπορούμε να στείλουμε μόνο ένα μήνυμα όλο το 24ωρο.


Για την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 22 Μαρτίου, το χρονοδιάγραμμα δείχνει το άνοιγμα Γυμνάσιων και Λυκείων. Μια εβδομάδα μετά, στις 29 του μήνα, θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία. 


Προς 20 Απριλίου η εστίαση 

Η «εξίσωση» της εστίασης φαίνεται να βρίσκει λύση στις 20 Απριλίου με το άνοιγμα να γίνεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους. Την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσουν και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


Τι θα γίνει με μπαρ, γυμναστήρια και γάμους 

Μπαρ και γυμναστήρια θα περιμένουν τον Μάιο για να ανεβάσουν ρολά. Τα μπαρ μόνο σε εξωτερικό χώρο και με θαμώνες καθιστούς ενώ τα γυμναστήρια με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ραντεβού. 


Όσοι προγραμματίζουν γάμο καλό θα είναι να το σκεφτούν για τον Ιούνιο και μετά. Θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι το όριο των καλεσμένων τους δεν θα ξεπερνά τους 50 ή -εάν τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν- τους 100.

2 σχόλια:

  1. το θέμα δεν είναι πότε θα αλλάξουν.Το θέμα είναι οι αλλαγές που πρέπει να γίνονται.
    Έχει κάνει το προσωπικό εμβόλιο? (απαραίτητο)
    Τηρεί το κάθε κατάστημα τους κανόνες της Νέας Υγιεινής? (?)
    Έλεγχοι έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κράτος θα συνεχίσει να πληρώνει μισθούς στο δημόσιο και συντάξεις;
    Είναι απαραίτητο για να κρατηθεί η ισορροπία στην χώρα,διότι είναι γνωστό μόνο αυτές Οι δύο κατηγορίες έχουν αξία οι υπόλοιποι απλά δεν υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365