Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/3 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, χρησιμοποιήστε φίλτρα σε όσα θέλετε να πείτε! Η Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του πάθους, αντιτίθεται στον συντηρητικό Κρόνο. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, για να προστατεύσετε των άλλων ή επειδή δεν είστε βέβαιοι γι’ αυτά. Μόνο τον εαυτό σας βλάπτετε.
Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ανάγκη για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια, για να μην χάσετε την ρεαλιστική εικόνα κάθε κατάστασης. Δεν πρέπει να αφήσετε την αίσθηση ότι η σύμπραξή σας δεν έχει μέλλον ή προοπτικές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ίσως νιώσετε ότι θέλετε να είστε οπουδήποτε – εκτός από το σπίτι σας! Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο.
Μπορεί μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή συγγενή, να είναι η αιτία των εντάσεων που βιώνετε. Ίσως η παρουσία του να έχει γίνει φορτική ή να απαιτεί υπερβολικό από τον χρόνο σας.
Μην αποθαρρυνθείτε, η φάση είναι περαστική. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια καθαριότητα και τακτοποίηση, η διαδικασία θα βοηθήσει να αναπτερωθεί η διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα 24/03 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι αρνητικές σκέψεις υπονομεύουν τις ελπίδες σας! Καθώς η Σελήνη στον Λέοντα είναι σε αντίθεση με τον άτεγκτο Κρόνο, η πρώτη σας αντίδραση είναι να βλέπετε το «ποτήρι» μισοάδειο. Να ξέρετε ότι αυτές οι δονήσεις λογικής, θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και πράγματα πιο ρεαλιστικά. Μπορείτε να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας, αρκεί να αλλάξετε οπτική. Η φάση αυτή είναι περαστική, μην αφήσετε να σας καταβάλει η απαισιοδοξία!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην σας τρομάζουν τα οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον σοβαρό Κρόνο. Η όψη σας ωθεί να αναζητήσετε και να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας και «διαρροής» μετρητών. Με έναν ρεαλιστικό έλεγχο, θα βρείτε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και στήστε ένα πιο αποδοτικό σχέδιο, που θα ακολουθήσετε πιστά για να μπείτε ξανά σε ορθή πορεία!

ζώδια σήμερα 24/03 Λέων

Θέλετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη στον 1ο Οίκο σας της κατεύθυνσης, γεμίζετε παραγωγική ενέργεια… Αλλά μια αντίθεσή της με τον απαιτητικό Κρόνο, μπορεί να μειώνει την ταχύτητά σας. Η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία θα φροντίσει να είναι υπό έλεγχο κάθε πτυχή και άτομο της ομάδας. Αρκεί να μην το παρακάνετε με τις επιθεωρήσεις και ξεχάσετε το δικό σας πρόγραμμα. Μην γίνεστε πιεστικοί προς τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα να αντεπεξέλθετε, αξιοποιώντας τα συμμαχικά χέρια που έχετε στη διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θέστε από νωρίς τα όριά σας για να μην χασομεράτε! Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, σχηματίζει αντίθεση με τον ύπουλο Κρόνο. Σίγουρα θα νιώσετε πιο ενδοσκοπικοί και ευαίσθητοι – αλλά και πιο κυκλοθυμικοί. Γι’ αυτό αν θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες, δεν πρέπει να παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Προτιμήστε να είστε πιο πρακτικοί, για να διατηρήσετε την οργάνωση της σκέψης σας. Ο διαλογισμός και λίγη επιπλέον φροντίδα της υγείας σας, θα βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βγείτε από αυτή την αντιπαραγωγική ατμόσφαιρα!

ζώδια σήμερα 24/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε τη γενναιόδωρη φύση σας! Πρέπει να λειτουργήσετε με μέτρο, για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας σε υλικό και ψυχικό επίπεδο. Επί αυτού προειδοποιεί η αντίθεση της Σελήνης από τον ομαδικό τομέα σας, με τον καταπιεστικό Κρόνο. Ακόμα κι αν ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας, μην χάσετε την ψυχραιμία σας για να ισορροπήσετε την ατμόσφαιρα. Μην θυσιάζεστε για τους άλλους, η παραμονή στο περιθώριο δεν είναι αποδοτική στρατηγική για αυτή τη χρονιά!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προβλέπεται μια επική μάχη ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σας! Επί αυτού προειδοποιεί η Σελήνη στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, που βρίσκεται σε αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο. Αν χάνετε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, οι δικοί σας θα αρχίσουν τα παράπονα… Και αν είστε ήδη κουρασμένοι, δεν έχετε περιθώριο για διορθώσεις. Πρέπει να κάνετε δίκαιη κατανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα τον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε όσα σας ενοχλούν αν εστιάσετε στη δουλειά… Καλύτερα να τα χειριστείτε – και θα σας εκπλήξει ευχάριστα η συμβολή των ανθρώπων σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σας κατακλύζει ένας ιδιόρρυθμος συνδυασμός ελευθερίας και περιορισμού! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της Σελήνης στον επεκτατικό 9ο Οίκο σας, που συγκρούεται με τον Κρόνο του προγράμματος. Ίσως να βγουν στο προσκήνιο προβληματισμοί σας σε θέματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για το μέλλον. Πρέπει να διευρύνετε την οπτική σας, τόσο για την καθημερινότητα στο παρόν όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Μπορείτε να αξιοποιήστε το πλανητικό κλίμα για να ξεκολλήσετε από παλιές και αναποτελεσματικές πρακτικές. Περάστε στη δράση με ένα πιο αποδοτικό σχέδιο και θα καταφέρετε να δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μια στενή σχέση σας μπορεί να περάσει από δοκιμασία! Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, συγκρούεται με τον υποχθόνιο Κρόνο. Αυτή η ατμόσφαιρα θα σας κάνει απαισιόδοξους για τις προοπτικές αυτής της σύμπραξης… Γι’ αυτό μην εστιάσετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Αντίθετα, να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποιες σχέσεις σας έχουν ανάγκη από διορθωτικές κινήσεις! Η Σελήνη στον διαπροσωπικό 7ο Οίκο σας, βρίσκεται σε αντίθεση με τον συνετό Κρόνο. Δώστε στους σημαντικούς δεσμούς σας την προσοχή και φροντίδα που τους έχετε στερήσει, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Η ειλικρίνεια είναι καλύτερη πολιτική, για να μην πέσετε πάλι στα ίδια σφάλματα. Επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και θα δείτε ότι μπορείτε να προσφέρετε πολλά, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μείνετε προσηλωμένοι στα σχέδια για την ευημερία σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο, βάζοντας σε πειρασμό το πρόγραμμά σας. Αλλά πρέπει να επιδείξετε επιμονή, δίνοντας στο μυαλό σας τα ανάλογα κίνητρα. Δεν πρέπει να σας παρασύρει αυτή η περαστική φάση της νωχελικότητας, προτιμήστε να διαλογιστείτε ή/και να ακούσετε μουσική. Φερθείτε στο σώμα σας όπως αξίζει σε αυτό τον ναό, ακόμα και με λίγη άσκηση ή μια βόλτα στο τετράγωνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365