Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Θρίλερ: Ξύπνησε και βρήκε τη μητέρα του νεκρή μπροστά στην πόρτα

Η γυναίκα ήταν πεσμένη μπρούμυτα

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της στα Πατήσια. Τη βρήκε ο γιος της το πρωί και η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός. Περισσότερο φως θα ρίξει η νεκροτομή, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως αυτό της εγκληματικής ενέργειας.


Όλα έγιναν στο σπίτι, στα Πατήσια, όπου η άτυχη γυναίκα ζούσε με τον γιο της. Εκείνος ήταν που τη βρήκε το πρωί της Δευτέρας (08.03.2021) στο πάτωμα, μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος, νεκρή.


Η γυναίκα ήταν πεσμένη μπρούμυτα, νεκρή. Ο γιος της βρήκε εκεί το άψυχο κορμί της το πρωί όταν ξύπνησε.


Αμέσως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία.


Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στα Πατήσια, ο άνδρας τους είπε ότι όταν σηκώθηκε το πρωί, βρήκε τη μητέρα του πεσμένη στο πάτωμα, μπροστά από την πόρτα και νεκρή.


Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας είναι πως ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365