Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Αναμένεται το τέλος της απαγόρευσης μετακίνησης σε άλλο δήμο - Ελεύθερα σε βουνά και θάλασσα

Κατά πάσα πιθανότητα, από αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν σε προορισμούς εντός νομού

Ανακοινώνονται νέες αλλαγές στον κωδικό 6 στο 13033, με τις απαγορεύσεις πλέον μετακίνησης σε άλλο δήμο με αυτοκίνητο να παύουν να υφίστανται.


Σύμφωνα με πληροφορίες, παύει να ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο δήμο με αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6. Μέχρι και σήμερα, για να μετακινηθεί κάποιος σε άλλο δήμο με τον κωδικό 6, δηλαδή για σωματική άθληση, με SMS στο 13033 θα πρέπει να γίνει με τα πόδια ή με ποδήλατο. 


Συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα, από αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν σε προορισμούς εντός νομού, και σε άλλους δήμους ελεύθερα, στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033 χρησιμοποιώντας και αυτοκίνητο.


Όπως τονίστηκε νωρίτερα, αύριο συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή λοιμωξιολόγων, η οποία αναγνωρίζοντας την κόπωση των πολιτών από τα συνεχόμενα lockdown αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για σταδιακό άνοιγμα της αγοράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365