Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/3 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, υπάρχουν πράγματα που κρατάτε μέσα σας… Και πρέπει οπωσδήποτε να βγάλετε στην επιφάνεια! Το ευνοεί η διαμονή της Σελήνης στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων. Θα κάνει καλό στην ψυχή σας να αποσυμπιεστείτε, αρκεί να φροντίσετε να μην «καείτε» ξανά…
Γιατί υπό το νεφέλωμα που επικρατεί, μπορεί να γίνεστε υπερβολικά επιρρεπείς προς κάποια ιδιαίτερα άτομα. Μην παρασυρθείτε από τα λόγια τους, θεωρώντας ότι αυτή τη φορά κάτι θα διαφέρει. Αν το κάνετε, δεν διαβλέπεται να σας βγει σε καλό!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η ατμόσφαιρα ευνοεί μια στροφή στον εσωτερικό κύκλο σας! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης.
Ερευνήστε πρώτα αν τα άτομα γύρω σας προάγουν τον καλύτερο εαυτό σας, πριν βιαστείτε να διαγράψετε κάποιο…
Μια συνέργεια σε ένα μικρό εγχείρημα ή η ανάθεση κάποιων ευθυνών, μπορεί να σας δείξει μια νέα εικόνα για τους άλλους. Και ίσως ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στους δεσμούς σας!

ζώδια σήμερα 11/03 Δίδυμοι

Ανεβάστε ταχύτητα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στους Ιχθύες φορτίζει τον 10ο Οίκο σας των μελλοντικών στόχων. Αν οι φιλοδοξίες σας ξεπερνούν τα τωρινά δεδομένα, είναι καιρός να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειάς σας, ακόμα κι αν κουραστείτε λίγο παραπάνω. Έτσι θα προωθήσετε τις μεγαλεπήβολες ιδέες σας, εντυπωσιάζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα ανοίξουν καίριες πόρτες!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μετρήστε περισσότερο τα λόγια σας! Οι ακτίνες ειλικρίνειας της Σελήνης μπορεί να παραμερίσουν την κατανόησή σας… Αλλά αν μιλήσετε σκληρά, θα στρέψετε στους άλλους στην αντίθετη κατεύθυνση από την επιθυμητή. Θα προσφέρετε περισσότερα αν αποφύγετε το «κήρυγμα», όπως και να παράσχετε συμβουλές χωρίς να σας ζητηθούν. Οι άνθρωποι είναι πιο έτοιμοι να αλλάξουν, όταν παίρνουν την ευθύνη των πράξεών τους. Δώστε τους αυτή την επιλογή πριν προστρέξετε να τους «σώσετε»! 

ζώδια σήμερα 11/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, λαχταράτε κάτι τόσο πολύ που φτάνετε σε σημείο εμμονής! Αλλά η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, συστήνει αυτοσυγκράτηση: Όσο είστε εστιασμένοι εκεί, ο ζήλος σας μπορεί να γίνει επιθετικός – ακόμα και χειριστικός. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να κάνετε πίσω, μόνο έτσι θα επιστρέψετε σε πλεονεκτική θέση. Αν κεντρίσετε την περιέργεια των άλλων, θα τους δείτε να έρχονται προς το μέρος σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, οι σχέσεις γίνονται προτεραιότητά σας! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον διαπροσωπικό 7ο Οίκο σας, η ισορροπία επιστρέφει στους σημαντικούς δεσμούς. Αλλά επειδή οι εγωισμοί θα είναι κεντρισμένοι, αποφύγετε κάθε είδους ανταγωνισμούς. Δεν είναι κακό να μιλάτε για τα επιτεύγματά σας ή να είστε δραστήριοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Αρκεί να φροντίσετε να μοιράζεστε την όποια προβολή. Η ενδυνάμωση των άλλων θα κάνει πιο γνήσιες τις σχέσεις σας και θα εξαλείψει κάθε μεταξύ σας ένταση!

ζώδια σήμερα 11/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, χρειάζεστε άμεσα τάξη και ηρεμία! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας του συστήματος, καλείστε να στραφείτε στην ευημερία. Δεν προσφέρετε κάτι στα εγχειρήματά σας αν εξαντλείστε, γι’ αυτό «ελαφρύνετε» το φορτωμένο πρόγραμμά σας. Χωρίστε τις υποχρεώσεις σε μικρότερα βήματα με ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα. Αν δυσκολευτείτε και δελεαστείτε να κάνετε περικοπές ή αφαιρέσεις, θα λάβετε άμεση ικανοποίηση… Αλλά θα είναι στιγμιαία και θα οδηγήσει σε περισσότερο κόπο μακροπρόθεσμα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μην αρκεστείτε σε «πεζούς» στόχους! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της απόλαυσης, δεν θα καταφέρετε να εστιάσετε στην πρακτική. Αλλά πρέπει να αντισταθείτε στο δέλεαρ των περισπασμών, για να μην βρεθείτε με περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες αντέχετε. Πρέπει να κατευνάσετε την τάση να ευχαριστείτε άλλους, ειδικά στον ρομαντικό τομέα… Και κάντε την έρευνά σας πριν δεσμευτείτε για κάτι!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ενδώστε στη νοσταλγική σας διάθεση! Με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, θα είστε πιο εσωστρεφείς… Αλλά μην ξεχαστείτε με την ανάγνωση παλιών αναρτήσεων, γιατί θα βλάψετε την πρόοδό σας. Θέστε όρια, κλείστε τις ηλεκτρονικές εφαρμογές και εργαστείτε. Αργότερα γίνετε πιο εκδηλωτικοί με τους στενούς σας ανθρώπους, ακόμα κι αν δύσκολα μειώνετε τις άμυνές σας. Αποφύγετε να δώσετε συμβουλές, προτιμήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση των άλλων. Αυτή πρακτική θα ενδυναμώσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η διάθεσή σας παίρνει την ανιούσα! Να ευχαριστείτε τη Σελήνη στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της έκφρασης. Είναι η ιδανική στιγμή να διοχετεύσετε αυτή την ορμή σας στην παραγωγικότητα, αντί να μιλάτε ακατάπαυστα… Και αποφύγετε να σπαταλήσετε χρόνο σε ανώφελους σχολιασμούς στο διαδίκτυο. Ισορροπήστε την ενέργειά σας με λίγη κίνηση, ανοίξτε δυνατά τη μουσική κι αρχίστε να χορεύετε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η προσοχή σας εστιάζεται στο χρήμα! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Με τη λογική σας οξυμένη, αποφύγετε τις επιπλέον δαπάνες ακόμα κι αν είναι σε προσφορά. Σκεφτείτε το για 24 ώρες, αντί να ενδώσετε σε αγορές που δεν αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Τα θετικά έρχονται σε όσους επιδεικνύουν υπομονή!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Οι προβολείς πέφτουν πάνω σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη βρίσκεται στα εδάφη σας και φωταγωγεί όσα σας παθιάζουν. Είναι η ιδανική στιγμή για να γνωστοποιήσετε καινοτόμες ιδέες, καθώς το κοινό σας θα είναι ιδιαίτερα δεκτικό. Επειδή δεν θα είναι όλοι χαρωποί όσο εσείς, να είστε συνετοί με το πόσα αποκαλύπτετε και σε ποιους. Επίσης, φροντίστε να μην επισκιάσετε τους άλλους με την έντονη ορμή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365