Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/3 Κριός 


Βάλτε τη δικτύωσή σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Κριοί! Αυτό απαιτεί ένα τρίγωνο στήριξης της κοινωνικής Σελήνης με τον διεκδικητικό Άρη. Τώρα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν επιρροή ή μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες σας.
Ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα χαρτογραφημένες, η γοητεία σας θα έλξει το ενδιαφέρον τους. Αν δεν γνωρίζετε ήδη τέτοια άτομα, φροντίστε να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που έχετε κοινά σχέδια και φιλοδοξίες. Αν προσθέσετε και λίγο χιούμορ, σίγουρα θα κερδίσετε τη συνέργειά τους!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην μένετε στην ασφάλειά σας, αγαπητοί Ταύροι! Ενίοτε, ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να φέρει πιο κοντά τα όνειρά σας.
Αξιοποιήστε το προωθητικό τρίγωνο της Σελήνης με τον επεκτατικό Άρη. Αυτό δεν σημαίνει να κάνετε υπερβολές, σημαίνει να έχετε έτοιμο και ένα εναλλακτικό σχέδιο πριν κάνετε την κίνησή σας.
Η συγκυρία μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες για μια νέα καριέρα, μια αύξηση ή μια προαγωγή, γι’ αυτό να είστε δεκτικοί: Μπορεί να κάνετε απρόβλεπτα άλματα!

ζώδια σήμερα 09/03 Δίδυμοι

Τι σας κρατά πίσω, αγαπητοί Δίδυμοι; Τώρα μπορείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, καθώς η Σελήνη της περιπέτειας σχηματίζει τρίγωνο με τον ορμητικό Άρη. Δεν έχει σημασία αν θα προετοιμάσετε μια απόδραση μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικοί περιορισμοί, είτε θα γραφτείτε σε διαδικτυακά σεμινάρια… Σημασία έχει να κάνετε την κίνησή σας με αποφασιστικότητα. Δεν αποκλείεται να εκτοξευτείτε σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον, θεωρητικά ή πρακτικά. Και σύντομα θα θέτετε το θρυλικό ερώτημα «τι έπεται»; 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Τολμήστε αυτή τη συναισθηματική σύμπραξη που σκέφτεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Θέλετε να δείτε ένα φλερτ ως ρομαντική προοπτική… Και το τολμηρό τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τον φόβο για το τι μπορεί να συμβεί. Είστε πραγματικά έτοιμοι να πάτε αυτή την επαφή στο επόμενο στάδιο. Γι’ αυτό αν είστε βέβαιοι ότι είναι το σωστό, να το κάνετε. Η διαίσθηση θα σας υποδείξει ποια είναι τα κρυφά εμπόδια, ώστε να τα υπερβείτε και να μπείτε σε μια πιο γλυκιά ατμόσφαιρα!

ζώδια σήμερα 09/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν έχει τίποτα αρνητικό το αίτημα για «αγάπη, ειρήνη και κατανόηση»! Αυτό σας υπογραμμίζει ένα μεγαλόψυχο τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον πολεμιστή Άρη. Μπορείτε να επιφέρετε μια θετική αλλαγή στον κόσμο, μέσα από τις ρομαντικές και πλατωνικές σχέσεις σας. Ο ιδεαλισμός σας είναι οξυμένος, γι’ αυτό νιώθετε πιο δεκτικοί και ανοικτόμυαλοι. Ακόμα και η πιο μικρή κίνηση έχει σημασία: Ακούστε έναν φίλο που έχει προβλήματα, χωρίς διάθεση κριτικής ή παροχής συμβουλών. Θα σας εμπνεύσει προς τα εκεί η συμπονετική ατμόσφαιρα! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αποχαιρετίστε κάθε είδους ανθυγιεινή συνήθεια, αγαπητοί Παρθένοι! Έχετε τη στήριξη της Σελήνης στον 6ο Οίκο σας της υγείας. Άλλες μέρες μπορεί να σας δυσκόλευε η άρνηση μιας αγαπημένης απόλαυσης… Αλλά ένα τρίγωνο του φεγγαριού με τον αποδοτικό Άρη, σας μετατρέπει σε ατρόμητη μηχανή. Η προσοχή στη διατροφή και η τακτική εξάσκηση θα γίνουν οι καινούργιοι φίλοι σας, αποκτώντας μια εντελώς νέα οπτική. Πολύ σύντομα θα νιώθετε ήδη πιο δυνατοί και θα λάμπετε, από μέσα προς τα έξω!

ζώδια σήμερα 09/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, καταγράψτε την κάθε χαρωπή δραστηριότητα που λαχταρά η ψυχή σας! Ένα τρίγωνο του ορμητικού Άρη με τη Σελήνη στον Υδροχόο, φορτίζει τους τομείς σας της έκφρασης και της διασκέδασης. Αξιοποιήστε το κάθε λεπτό της μέρας με αυτή την ακαταμάχητη γοητεία σας… Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξετε να περιφέρεστε, εξερευνώντας νέες γειτονιές ή πεδία. Δεν χρειάζεται να υπάρχει αφορμή, απλώς ενδώστε στο πνεύμα της περιπέτειας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ηγηθείτε με αυτοπεποίθηση, αγαπητοί Σκορπιοί! Ένα υποστηρικτικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη, σας καλεί να πάρετε τα ηνία σε ένα νέο εγχείρημα. Ακόμα και μέσα στο σπίτι σας, θα αναζητήσετε τους πιο καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσετε τη θετική ροή της ενέργειας. Αλλάξτε τη θέση των επίπλων, μετακινήστε τα διακοσμητικά και τους πίνακες. Για να τονώσετε το αίσθημα ασφάλειας, καλό είναι να διαπραγματευτείτε ξανά τους όρους σε δάνεια ή επενδύσεις. Μην αφήσετε κανέναν να επηρεάσει τη δυναμική σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, πόσα ταλαντούχα άτομα με επιρροή έχετε στις επαφές σας; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τα προσεγγίσετε: Ένα τρίγωνο της επικοινωνιακής Σελήνης με τον διεκδικητικό Άρη, σας καλεί να ανασυντάξετε τις συμπράξεις σας. Κάθε ανταλλαγή ιδεών και απόψεων χρειάζεται ανθρώπους – που χρειάζονται εσάς. Ευνοούνται επίσης οι ενασχολήσεις με τη γραφή ή τη διδασκαλία, καθώς η πνευματική σας ισχύ είναι απαράμιλλη. Μην εκπλαγείτε αν κληθείτε να χειριστείτε ένα σημαντικό εγχείρημα, στήστε μόνο την κατάλληλη «χρυσή ομάδα» σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα χρήματά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το απαιτεί η «λογιστική» σύμπραξη της Σελήνης με τον Άρη, στους τομείς σας της οικονομικής ασφάλειας. Τώρα λαμβάνετε μια ώθηση διαύγειας για κάθε λεπτομέρεια στα σχέδιά σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως μπορείτε να αναβαθμίσετε μια παράλληλη ενασχόλησή σας, είτε να γίνετε πιο ρεαλιστές ανάμεσα στα θέλω και τις πραγματικές ανάγκες σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Οι πιο προσωπικοί σας στόχοι παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη στα δικά σας εδάφη, φωταγωγεί τον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας. Όσο ατομιστές κι αν είστε, πάντα θέλετε να είναι ευτυχισμένοι και οι άλλοι… Κι αυτό ενίοτε σημαίνει να παραμερίζετε τις δικές σας ανάγκες. Ένα τρίγωνο στήριξης της Σελήνης με τον πολεμιστή Άρη, συστήνει να κυριαρχήσει η δική σας ατζέντα. Θέλετε να επηρεάζετε τις τάσης, διαδικτυακά ή στον τομέα σας; Αυτή η ώθηση αυτοπεποίθησης, θα σας φέρει πιο κοντά σε όποιο θρίαμβο λαχταράτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365