Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/3 Κριός 

Σίγουρα διαθέτετε μια γενναιόδωρη φύση, αγαπητοί Κριοί! Αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι, ίσως να μην παραδεχθείτε ότι ενίοτε δεν είστε απόλυτα ανιδιοτελείς. Μελετήστε τα κίνητρά σας, μήπως έστω και ασυνείδητα επιδιώκετε να κερδίζετε έτσι τις εντυπώσεις…
Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον άτεγκτο Κρόνο, θα σας αποκαλύψει πώς σπαταλάτε όσα κερδίζετε με κόπο. Αν ο χρόνος και το χρήμα σας δεν επενδύονται όπως απαιτούν οι ανώτερες αξίες σας, χρειάζονται άμεσα κάποιες αλλαγές! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ανακτήστε τον έλεγχο των θεμάτων σας! Αφού έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τα ζητούμενά σας, δεν χρειάζεστε τις απόψεις των άλλων.
Όσο ομαδικοί παίκτες κι αν είστε, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ίσως αναχαιτίσουν την πρόοδό σας. Μην αμφισβητείτε τα οράματά σας:
Παρουσιάστε τα με αποφασιστικότητα και θα επιστρατεύσετε πολλούς συμμάχους! 

ζώδια σήμερα 17/03 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι σχέσεις είναι σαν δρόμος διπλής κατεύθυνσης και όχι μονόδρομος! Αν νιώθετε κάτι να χωλαίνει σε μια φιλία ή τον δεσμό σας, πρέπει να αποκαταστήσετε την ισορροπία. Μπορεί κάποια από τις δύο πλευρές να μην εκφράζεται ανοικτά… Γι’ αυτό κάντε την αρχή, για να αποδείξετε ότι όλοι δικαιούνται να μιλήσουν. Αν η δυσχέρεια αφορά τη σχέση σας, ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα με μια δόση χιούμορ! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αλαζονεία μπορεί να αμαυρώσει μια πολλά υποσχόμενη συλλογική προσπάθεια! Όσο κι αν αποφεύγετε τις συγκρούσεις, φροντίστε να εξαλείψετε κάθε ανταγωνιστική τάση στην ομάδα σας. Αν προσποιήστε ότι όλα πάνε καλά, θα βρεθείτε ξαφνικά μπροστά σε ένα δράμα που θα σαρώσει όσα παλέψατε να πετύχετε. Εναπόκειται σ’ εσάς να επαναφέρετε τους πάντες στην κοινή πορεία, προκειμένου να προοδεύσει η αποστολή σας! 


ζώδια σήμερα 17/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θέλετε να είστε συμπαθείς ή να σας εκτιμούν; Το ερώτημα σας θέτει ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο! Τώρα καλείστε να παραμερίσετε την ανάγκη σας για «επικύρωση», να τιμήσετε τις αξίες σας. Αν θέλετε να ηγηθείτε, θυσιάστε λίγη δημοτικότητα στον βωμό του ορθού. Μπορεί να κουραστείτε περισσότερο μέχρι να αναγνωριστεί η διορατικότητα και τα ταλέντα σας… Αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο!.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο κόμπος στο στομάχι σας δεν θα περάσει με φαρμακευτική αγωγή… Αφορά το άγχος σας για κάτι που συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή! Πρέπει να πάψετε να κρύβετε όσα σας ενοχλούν ή να μιλάτε με μισόλογα, εκφράστε όσα έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας. Αλλά να το κάνετε με ευγένεια, γιατί ήταν δική σας επιλογή η μέχρι τώρα τακτική σας! 


ζώδια σήμερα 17/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προφυλαχτείτε από το τέρας της ζήλιας! Δεν αποκλείεται να αναδυθούν συναισθήματα που κρύβετε – από τους άλλους ή και το εαυτό σας. Επίσης, μπορεί να ανακύψετε ότι ένας φαινομενικός σύμμαχός σας είναι κατ’ ακρίβεια αντίπαλος. Αντί να επιτρέψετε στον φθόνο να σας καταρρακώσει, προτιμήστε να εντοπίσετε όσα τον προκάλεσαν. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην ειλικρινή έκφραση και τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Έτσι θα φτάσετε σε μια ισορροπημένη δυναμική, που και οι δύο πλευρές θα νιώθετε τον απαιτούμενο σεβασμό και εκτίμηση! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπορεί να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους… Αλλά μόλις αποδείξουν την αξιοπιστία τους, είστε απόλυτα δεκτικοί. Αυτό σας καλεί να προσέξετε κάπως, ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο. Ίσως κάποιοι να είναι υπερβολικά απασχολημένοι με δικά τους θέματα, γι’ αυτό να μην αφοσιώνονται σε όσα τους λέτε. Δεν πρέπει να το πάρετε προσωπικά ή να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Καλύτερα να ορίσετε ποια στιγμή θα είστε και οι δύο πλευρές διαθέσιμες! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι στη φύση σας να εξομαλύνετε τις εντάσεις με μια ευχάριστη διάθεση! Αλλά ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, μπορεί να κεντρίσει την δύστροπη πτυχή των άλλων. Γι’ αυτό πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να αντιδράσετε ανάλογα… Όπως δεν πρέπει να αστειευτείτε σε μια ακατάλληλη στιγμή, δεν πρέπει να παρασυρθείτε και από δράματα τρίτων. Όσο περισσότερο εστιάσετε στην ισορροπία, τόσο το καλύτερο για εσάς! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πάντα η ειλικρίνεια ευνοεί την ομαλή ροή των σχέσεων… Αρκεί να αφήνετε χώρο και στους άλλους να εκφραστούν! Η Σελήνη συγκρούεται με τον Κρόνο που σας κυβερνά, συστήνοντας να δώσετε το προβάδισμα σε κάποιον άλλο. Προσέξτε να μην γίνετε αρνητικοί, όσο κι αν σας εξουθενώνουν οι μακροσκελείς αναλύσεις ή οι επαναλήψεις. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα: Δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε άσχετους μονολόγους, αν έχετε ανάγκη να αλλάξετε θέμα! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάτι έχει μονοπωλήσει τη σκέψη σας τον τελευταίο καιρό! Είναι καιρός να βάλετε όρια στον εαυτό σας, όπως απαιτεί μια σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο. Συνειδητοποιήστε ότι τίποτα δεν έχει προχωρήσει, μόνο και μόνο επειδή το αναλύετε από κάθε πιθανή πτυχή. Απομακρυνθείτε από εκεί για λίγο, στραφείτε σε κάτι άλλο που έχετε τον έλεγχο. Δεν το εγκαταλείπετε, απλώς φρεσκάρετε την οπτική σας!.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Στραφείτε μέσα σας, αγαπητοί Ιχθύες! Με τον Ήλιο στα εδάφη σας από τις 18 Φεβρουαρίου, είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Αλλά πάντα λειτουργείτε καλύτερα, όταν αφήνετε τη διαίσθηση να σας καθοδηγεί. Τώρα πρέπει να συντονιστείτε με το ένστικτό σας, μέσω του διαλογισμού ή της γραφής. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας: Ένα καλό κλάμα ή μια κραυγή, μπορεί να δράσει επουλωτικά και καθαρτικά! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365