Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/3 Κριός 


Όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σας φαντάζει ιδιαίτερα αλλόκοτη, αγαπητοί Κριοί… Και σ’ αυτή έρχεται να προστεθεί μια όψη του Ήλιου με τον ονειρικό Ποσειδώνα! Αν και δεν θα έχετε τη διαύγεια να χειριστείτε λογιστικά θέματα, η φαντασία σας θα δουλεύει υπερωριακά.
Στραφείτε σε πιο δημιουργικά εγχειρήματα, κάντε τακτά διαλείμματα για λίγο διαλογισμό ή/και χορό. Αν νιώθετε κάπως υποτονικοί, αποφύγετε την υπερβολική καφεΐνη και καταναλώστε περισσότερο νερό!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην εμπιστεύεστε τους πάντες αβλεπί, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση του λαμπερού Ήλιου με τον ασαφή Ποσειδώνα, επηρεάζει τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας.
Η όψη θα επιδράσει σαν ένα παραπέτασμα καπνού, όσον αφορά τα φανερά ή απώτερα κίνητρα των μελών της ομάδας σας… Αν κάποιοι δεν αποδίδουν στις υποχρεώσεις τους, εμμέσως υπονομεύουν τα όποια εγχειρήματά σας.
Εσείς μπορεί να τους διαχειρίζεστε με υποδειγματική υπομονή σας – αλλά δεν οφείλουν να το κάνουν και οι υπόλοιποι. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να μιλήσετε ιδιαιτέρως και να μην εμπλέξετε άλλους!

ζώδια σήμερα 10/03 Δίδυμοι

Βάλτε περισσότερη «ψυχή» στους στόχους σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο εγωκεντρικός Ήλιος και ο διαισθητικός Ποσειδώνας έχουν την ετήσια συνάντησή τους στον τομέα σας της καριέρας. Η όψη θα κεντρίσει τη λαχτάρα για πιο ουσιαστικές δράσεις… Αλλά αν δεν έχετε ήδη σχεδιάσει τις πιθανές επιλογές, μην βιαστείτε να αφήσετε τη δουλειά σας. Αρχίστε να κάνετε κινήσεις προς κατευθύνσεις που σας ενδιαφέρουν, όπως η εθελοντική συνεισφορά σε σκοπούς που θαυμάζετε. Όχι μόνο θα ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για προσφορά, θέτετε σοβαρή υποψηφιότητα να είστε μέσα στις επόμενες προσλήψεις τους!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας για τα αινίγματα της ζωής οξύνεται, αγαπητοί Καρκίνοι! Χρεώστε το στη σύμπραξη του Ήλιου με τον βαθυστόχαστο Ποσειδώνα, που ζητά να παραμερίσετε τη λογική και να εστιάσετε στη διαίσθηση. Κάντε περιπάτους στην πόλη για να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική, ενδώστε στη δίψα μάθησης για τη μεταφυσική ή τα ταξίδια. Δεν αποκλείεται να εγγραφείτε σε διαδικτυακά σεμινάρια για να την ικανοποιήσετε… Ποτέ δεν ξέρετε πώς θα φτάσετε στην επόμενη σημαντική σας αποκάλυψη!

ζώδια σήμερα 10/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ετοιμαστείτε να εκπλήξετε τους πάντες! Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας μετατρέψει από δραστικούς σε παρατηρητές. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε, θα είναι πολύ πιο καίριες από όσα σας λένε οι άλλοι. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την «επιφοίτηση», γράφοντας χωρίς να λογοκρίνετε ή να οριοθετείτε τον εαυτό σας. Αυτή η μαγική όψη στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, ενδείκνυται για να ανταλλάξετε ματιές και μυστηριώδη χαμόγελα… Αρχίστε την επαφή με έναν απλό διάλογο και προχωρήστε την όσο θέλετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή είναι η στιγμή να κλείσετε τα όποια ρήγματα με το ταίρι σας! Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον ονειρικό Ποσειδώνα, ενισχύει τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Το «κλειδί» είναι να κατανοήσετε την άποψη της άλλης πλευράς, ακόμα κι αν αντιτίθεται στη δική σας. Αν είστε αδέσμευτοι, γίνετε πιο δεκτικοί με άτομα που διαφέρουν από τις συνήθεις επιλογές σας. Ο πειραματισμός μπορεί να σας οδηγήσει στην αγκαλιά ενός πιθανού μελλοντικού ταιριού!

ζώδια σήμερα 10/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, διερευνήστε πώς νιώθετε εσωτερικά και εξωτερικά! Η ετήσια σύμπραξη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, θέτει τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Κινήστε το σώμα σας με όποιο τρόπο σας ευχαριστεί, από τον χορό μέχρι το περπάτημα. Φροντίστε τη διατροφή σας με πιάτα που ετοιμάζετε οι ίδιοι, πιείτε περισσότερο νερό και φυτικά αφεψήματα. Στον εργασιακό τομέα, καλύτερα να μειώσετε την ταχύτητά σας και να αποφύγετε κάθε αχρείαστο άγχος! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, στραφείτε στα θετικά του περιβάλλοντός σας! Η ετήσια συνάντηση του τολμηρού Ήλιου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, φωταγωγεί τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Παραμερίστε τον σκεπτικισμό σας και δώστε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Όσο μειώνετε τις άμυνές σας, τόσο θα αυξάνονται τα τρυφερά αισθήματα… Και μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για να επανεκτιμήσετε τον κύκλο σας. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν τονώνουν την αυτοεκτίμησή σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, παραμερίστε λίγο την απόδοση και ενδώστε στη φαντασία: Το απαιτεί η σύμπραξη του Ήλιου με τον ονειρικό Ποσειδώνα! Ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα, αν στραφείτε στη διαίσθησή σας αντί για τη λογική. Επειδή τα επίπεδα της ενέργειάς σας μπορεί να μειωθούν, διαμορφώστε ανάλογα το πρόγραμμά σας. Μετά τις απαραίτητες υποχρεώσεις, επιλέξτε ένα απολαυστικό φαγητό και βουτήξτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Μπορείτε στη συνέχεια να αναπολήσετε, κοιτώντας παλιές φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά… Και μπορεί η νοσταλγία να σας φέρει μια δημιουργική αναλαμπή!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δυσκολεύεστε να εντοπίσετε την αλήθεια, αγαπητοί Αιγόκεροι; Γι’ αυτό ευθύνεται η αντίθεση του Ήλιου με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Όσο κι αν θέλετε μόνο τα πραγματικά γεγονότα, ένα νεφέλωμα θα κατακλύσει τη σκέψη και το περιβάλλον σας. Αντί να στραφείτε στη λογική, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να βρείτε την ενδεδειγμένη πορεία. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και πάντα να ελέγχετε διπλά τις πηγές των πληροφοριών σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αποφύγετε τις απερίσκεπτες δαπάνες! Η ετήσια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον τομέα σας των χρημάτων, θολώνει την κρίση σας. Οι ειδικοί στις πωλήσεις ξέρουν πώς να απευθυνθούν στο συναίσθημά σας… Γι’ αυτό μπορεί να καταλήξετε να αγοράσετε κάτι πολυτελές, που ουσιαστικά δεν χρειάζεστε. Σκεφτείτε το καλύτερα – και αν το θέλετε ακόμη μετά από 48 ώρες, βάλτε το στον προϋπολογισμό σας: Αυτή η όψη έχει τη δυναμική να κεντρίσει τη φαντασία σας, ακόμα και με ιδιοφυείς ιδέες για την απόκτησή του!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ο μαγνητισμός σας μεγεθύνεται! Φιλοξενείτε την ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα που σας κυβερνά. Μιας και θα είστε πραγματικά ακαταμάχητοι, μην αρκεστείτε στον στενό σας κύκλο. Αναζητήστε άτομα με επιρροή, επίδραση και καινοτόμες δράσεις. Η γιόγκα ή ο διαλογισμός θα σας ισορροπήσει, όπως και μια συνάντηση με έναν καλό φίλο. Δώστε χώρο στη φαντασία σας και δεν αποκλείεται να έχετε τις πιο συναρπαστικές ιδέες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365