Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Σπαρακτικές στιγμές στην Κρήτη: Έστρωσαν λουλούδια για να περάσει η σορός του Ζαχαρία (ΦΩΤΟ)

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στο χωριό

Με λουλούδια έστρωσαν δρόμο στον οικισμό της Λιγόρτυνου, από τον οποίο αναμένεται να περάσει η νεκρική πομπή που θα φέρει τη σορό του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος είχε πέσει μέσα σε βαρέλι με νερό στην αυλή του σπιτιού του.


Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στο χωριό, έπειτα από την τραγική απώλεια του δίχρονου αγοριού. Από το πρωί συγγενείς και όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των γονέων του μικρού αγοριού που έχασε τόσο άδικα την ζωή αν και πάλεψε όσο κανένας άλλος.


Το απόγευμα της Τετάρτης το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της οικογένειας και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγη ώρα μετά, μέσα στο βαρέλι.


Το δίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα. Οι γιατροί κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Σαν από θαύμα μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά η καρδούλα του μικρού Ζαχαρία ξεκίνησε να χτυπά και πάλι.


Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς το Ηράκλειο όπου παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στη μέση της διαδρομής. Γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης το παιδάκι μπήκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.






1 σχόλιο:

  1. Αντιο αγγελουδακι καλο ταξιδι στην χωρα των αγγελων κουραγιο να δινει ο Θεος στην οικογενεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365