Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/3 Κριός 

Μήπως σιγοβράζουν προβλήματα στην ομάδα σας, αγαπητοί Κριοί; Ο μεθοδικός Ερμής συγκρούεται με τον ορμητικό Άρη, απαιτώντας τον άμεσο χειρισμό τους! Καθίστε και συζητήστε καθετί που προκαλεί εντάσεις, για να αποφύγετε μεγέθυνσή τους στο μέλλον.
Αν διστάζετε να θίξετε ένα ευαίσθητο θέμα, ζητήστε τη συμβουλή ενός έμπιστου φίλου. Αν εσείς λειτουργήσετε με διάθεση να χτίσετε γέφυρες, είναι βέβαιο ότι όλα θα εξομαλυνθούν γρήγορα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πόσες υποσχέσεις μπορείτε να δεχθείτε, αγαπητοί Ταύροι; Αν ένας κόλακας προσφερθεί να σας χαρίσει το φεγγάρι, μπορεί να το κάνει πράξη;
Πολλοί έλκονται προς το μέρος σας – γι’ αυτό πρέπει να ερευνήσετε τις προθέσεις τους. Αν κάτι δεν σας πείθει, να ακούσετε το ένστικτό σας. Θα είναι ιδιαίτερα οξυμένο, χάρη σε ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη.
Παρά την καλή σας πρόθεση προς όλους, δεν πρέπει να σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας!

ζώδια σήμερα 23/03 Δίδυμοι

Ηγηθείτε με αγάπη, αγαπητοί Δίδυμοι… Θα σας φτάσει πιο μακριά, από το να είστε σκληροί με τους άλλους! Ο διεκδικητικός Άρης παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 Απριλίου, φορτίζοντάς σας με φιλόδοξες δονήσεις… Αλλά δεν πρέπει να επικρατήσουν αυτές στις συνέργειές σας. Μια εξισορροπητική δόση από τον επικοινωνιακό Ερμή, θα βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ ελέγχου και ομαδικότητας. Ακόμα κι αν η δική σας πρακτική είναι πιο αποδοτική, πρέπει να έχει την αποδοχή των άλλων για να ωφεληθείτε όλοι!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, το ταχυδακτυλουργικό σας ταλέντο δεν θα τονώσει το βιογραφικό σας… Εκτός αν είστε ταχυδακτυλουργοί! Μια φρενήρης συνάντηση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σας κάνει πολυπράγμονες. Αλλά πριν καταρρεύσετε, οργανωθείτε και θέστε προτεραιότητες. Εστιάστε στα πιο πιεστικά χρονικά περιθώρια και κάντε τακτά διαλείμματα για να αποφορτίζεστε. Η προσωπική σας φροντίδα είναι απαραίτητη για να παραμείνετε παραγωγικοί!

ζώδια σήμερα 23/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, βγείτε από την εσωστρέφεια που σας καταβάλει! Ο ορμητικός Άρης στην ομαδική ζώνη σας υπογραμμίζει ότι οι αριθμοί έχουν δύναμη – και ένα τετράγωνό του με τον Ερμή σας αφυπνίζει. Μην χειριστείτε μια επιλογή συνεργατών ως διαγωνισμό δημοτικότητας, το σημαντικό είναι να μπορούν να αποδώσουν. Και μιας και η χημεία είναι ζωτικής σημασίας, αποφύγετε τις αντικρουόμενες προσωπικότητες

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, έχει περάσει καιρός από την τελευταία επιθεώρηση που κάνατε στις σχέσεις σας! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ερμή, απαιτεί να την κάνετε τώρα. Είναι καιρός να δείτε την ευρύτερη, να μην εικάζετε ότι συμβαδίζετε. Δεν πρέπει να ρίχνετε μόνο αιχμές, επαναπροσδιορίστε τους στόχους και τα ζητούμενά σας. Αν έχετε πάρει διαφορετικές κατευθύνσεις, δεν μπορείτε να στηρίξετε ο ένας τα όνειρα του άλλου!

ζώδια σήμερα 23/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θετικά πράγματα έρχονται σε όσους ξέρουν να περιμένουν! Μην πιέζετε καμία κατάσταση πρώιμα, όπως ίσως σας ωθεί ο παρορμητικός Άρης. Αλλά ο αγγελιαφόρος Ερμής θα σας σώσει, εντάσσοντας την απαραίτητη υπομονή. Αντί να ζητάτε απαντήσεις άμεσα, εμπιστευτείτε τη σωστή στιγμή… Θα νιώσετε πότε πρέπει να χειριστείτε κάποια ιδιαίτερα μηνύματα, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μην εμπιστεύεστε όλους όσους σας επαινούν, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να διαχωρίσετε τους κόλακες από τους γνήσιους συμμάχους: Το απαιτεί το τετράγωνο του παρορμητικού Άρη στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, με τον επικοινωνιακό Ερμή στον τομέα σας του πάθους. Αποδεχθείτε τον θαυμασμό, χωρίς να αφήσετε να επηρεάσει την κρίση σας. Δεν αξίζουν όλοι την είσοδό τους στον κύκλο σας, διασφαλίστε την αξιοπιστία τους εκ των προτέρων!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην αμελείτε άλλο τα χρόνια θέματα στη σχέση σας! Αυτό συστήνει η συνάντηση του τολμηρού Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή. Στρέψτε τη δυναμική της ατμόσφαιρας προς όφελός σας, ανοίγοντας τον διάλογο προκειμένου να βρείτε κοινό έδαφος. Μπορείτε να βρείτε λύσεις, αρκεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε και συμβιβασμούς. Αποδεχθείτε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί αντί να κατηγορείτε την άλλη πλευρά… Το ταγκό χρειάζεται δύο

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι παρανοϊκό να θεωρείτε ότι όλοι μηχανορραφούν εναντίον σας! Χρειάζονται στοιχεία για να το υποστηρίξετε – οπότε αρχίστε να ερευνάτε αν το πιστεύετε. Αλλά να επιτεθείτε στους άλλους μόνο όταν έχετε αποδείξεις. Ο Άρης στον εμμονικό 6ο Οίκο σας, μπορεί να σας κάνει παρορμητικούς και να χάνετε την ρεαλιστική εικόνα. Ευτυχώς, ο συνετός Ερμής θα σας βοηθήσει να αντισταθείτε και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Προσέξτε περισσότερο τα έξοδά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ορμητικός Άρης μπορεί να σας προκαλεί να κάνετε υπερβολές… Αλλά ένα τετράγωνό του με τον λογιστή Ερμής, θα κατευνάσει αυτό τον αγοραστικό πυρετό σας. Κάντε έναν ρεαλιστικό έλεγχο στα οικονομικά σας: Αντέχετε πραγματικά να ενδώσετε σε κάποιες πολυτέλειες; Καλύτερα να αρχίσετε να αποταμιεύετε, αν θέλετε πραγματικά κάποια πράγματα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η αποκάλυψη μυστικών μπορεί να κάψει κι εσάς, αγαπητοί Ιχθύες! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, όπως συστήνει μια σύγκρουση του φλύαρου Ερμή με τον παρορμητικό Άρη. Αντί να γυρίζετε τον μύλο των φημών, θέστε κάτι που σας ενδιαφέρει στο άτομο που αφορά. Αν κάτι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, εσείς μπορείτε να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα… Και όταν περάσετε στον διάλογο, ίσως εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο ήταν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365