Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ο Τσίπρας είπε στον Άδωνι: «Ήρθε ο νονός, πάντα άξιος» και τον ρώτησε αν πλαστογράφησε έγγραφο

Δείτε το βίντεο

Η στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στην αίθουσα της Βουλής και η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα.


Η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν είναι και τόσο... θερμή, καθώς αμφότεροι δεν χάνουν την ευκαιρία να «καρφώνουν» ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία.


Κάτι που έγινε και την Πέμπτη στην Βουλή, όταν στο βήμα της ήταν ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης...


Μόλις ο Αλέξης Τσίπρας τον είδε τον Υπουργό Ανάπτυξης να μπαίνει στην αίθουσα και να παίρνει θέση στα Κυβερνητικά έδρανα, του είπε: «Ήρθε ο νονος, πάντα άξιος», ενώ στη συνέχεια του είπε οτι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις, συμπληρώνοντας: «Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρο χαμηλού επιπέδου. Θα δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Θα αποδείξετε ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα. Θα αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα. Θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, διότι είσαστε από άλλη γκάμα, έχετε κατι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη».




1 σχόλιο:

  1. Γ@@με-Λιγναδης, δέρνουμε-ΕΛ.ΑΣ,δεν εφαρμόζουμε τους νόμους,αυτό που απαιτούμε από όλους τους αλλους-Παρνηθα,Ικαρία Μητσοτάκης,βαφτίσια κατ εξαιρεση-Γεωργιαδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365