Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Νεφρική ανεπάρκεια ο Κουφοντίνας: «Θα προβούν σε ενυδάτωση παρά την θέλησή του»

Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια παρουσίασε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με το νοσοκομείο να ανακοινώνει πως προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες.


Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος βρίσκεται στην 57η ημέρα απεργίας πείνας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο «Λουκάς» της 17Ν, εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια λόγω άρνησης λήψης τροφής και υγρών, με το  ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της». 


Ο γιατρός επιλογής του Δημήτρη Κουφοντίνα, Θεόδωρος Σδούκος μιλώντας στο RadioMeRA αποκάλυψε οτι  ο διευθυντής της μονάδας τον ενημέρωσε πως θα προβούν σε υποχρεωτική ενυδάτωση, παρά την θέλησή του. «Αφήστε με να έρθω μπας και τον μεταπείσω, αλλιώς είναι βασανιστήριο», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365