Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ριφιφί: Η μυστηριώδης γυναίκα, το σήριαλ «θησαυρός» και το κομμωτήριο που «άλλαξε» χέρια

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του

Επέμεινε στη γραμμή της πλήρους άρνησης της κατηγορίας ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός ο οποίος προφυλακίστηκε για την κλοπή τεσσάρων θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό, απαντώντας στις ερωτήσεις του ανακριτή.


Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιου του.


Ταυτόχρονα, τόνισε πως διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός. 


Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι διατηρούσε τις θυρίδες καθώς εκεί φυλούσε τα κοσμήματα της γυναίκας του και αποθήκευε τα έργα του ως θεατρικός παραγωγός.


Όταν ερωτήθηκε για τις επισκέψεις του σε δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες του Οκτωβρίου ο κατηγορούμενος , φέρεται να απάντησε: «Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40 – 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής».


Ο 58χρονος πρόσθεσε «εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι».


Ταυτόχρονα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως γνωρίζει ως πελάτισσα της συζύγου του μια από τις κατόχους της θυρίδας.


«Ως όνομα δε μου λέει τίποτα, αλλά αν την δω μπορεί και να την θυμηθώ επίσης δε μου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα των λοιπών ιδιοκτητών των θυρίδων».


 Η ίδια ερώτηση έγινε και στην σύζυγό του 58χρονου, γνωστή αισθητικό, η οποία στο άκουσμα των ονομάτων των θυμάτων, ανέφερε ότι τις τρεις εξ αυτών δεν τις γνωρίζει καθόλου, ενώ για την τέταρτη φέρεται να είπε ότι υπήρξε πριν από 3-4 χρόνια πελάτισσα στο κομμωτήριο, αλλά ο σύζυγος της δεν είχε κάποια επαφή μαζί της, υπογραμμίζοντας οτι «δε κάνει δημόσιες σχέσεις με πελάτισσες».


Από τις ερωτήσεις του ανακριτή φαίνεται ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο στην υπόθεση να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Ο κατηγορούμενος δέχτηκε ερωτήσεις τόσο για συγκεκριμένο αλλοδαπό, τον οποίο μετέφερε με το όχημα του καθημερινά στο κομμωτήριο της συζύγου του το οποίο, όπως είπε, εργάζεται εκεί όσο και για πρόσωπο που εμφανίζεται να έχει επενδύσει στην επιχείρηση της συζύγου του. «Είναι υπαρκτό πρόσωπο. Είναι επιχειρηματίας οποίος είχε βάλει χρήματα στην εταιρεία του κομμωτηρίου. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας.” φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τέτα Καμπουρέλη: Στο πλευρό του συζύγου της

Από την πλευρά της, η γνωστή αισθητικός, Τέτα Καμπουρέλη όταν κλήθηκε να καταθέσει από τις Αρχές στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της.


Συγκεκριμένα, τόνισε πως παρότι «νευρικός», είναι «άνθρωπος της οικογένειας, λατρεύει τα παιδιά και τα εγγόνια μας και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανα ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογένειά του». 


Η ίδια είπε πως ο 58χρονος «μετέφερε συχνά τον υπολογιστή μαζί γιατί λόγω κορονοϊού, οι παραστάσεις του ανεβαίνουν online streaming και πρέπει να ελέγχει την διαδικασία, ενώ έλεγχ ε και τα e-mail». Επιπλέον, φέρεται να γνώριζε την ύπαρξη θυρίδας του συζύγου και του γιου της στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας, αλλά και την ύπαρξη μιας ακόμα στην οποία πήγαιναν τα κοσμήματα της.


Πάντως παρότι αρχικά ανέφερε ότι το κομμωτήριο ανήκει στον σύζυγό της, διόρθωσε την τοποθέτηση αυτή με δεύτερη κατάθεση.


«Στο κομμωτήριο που έχω το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κομμωτήριο. Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος διότι δε γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στο γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος».


Το ενδιαφέρον της έρευνας έχει στραφεί και σε μια γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος έχει επαγγελματική σχέση και μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης του.


Μάλιστα, για το πρόσωπο αυτό, η σύζυγός του ανέφερε ότι επρόκειτο για ενδυματολόγο, με την οποία συνεργάζεται σε παραστάσεις του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365