Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Χρ. Μπάτσης για τελωνείο Προμάχων: Αν γίνει θέλω είναι ολοκληρωμένο με απευθείας σύνδεση με την Εγνατία

Στην αρχή της τοποθέτησης ο Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε αναφορά στις επισκέψεις του στην Αθήνα

Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλμωπία βρίσκεται σε εξέλιξη. Τον λόγο αρχικά πήρε ο Χρήστος Μπάτσης.


Στην αρχή της τοποθέτησης ο Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε αναφορά στις επισκέψεις του στην Αθήνα, σε συναντήσεις του με φορείς της κυβέρνησης και τα έργα που μπορούν να προχωρήσουν μετά από αυτές τις συναντήσεις στον τόπο μας.


Αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε με θέμα τον δρόμο των Προμάχων προς τα σύνορα και το ενδεχόμενο κατασκευής τελωνείου. Τόνισε πως το έργο αν γίνει πρέπει να είναι ολοκληρωμένο, με κάθετο προς την Εγνατία. Επίσης ανέφερε τους προβληματισμούς του για την μείωση που μπορεί να έχει η τοπική αγορά στης Αλμωπίας σε περίπτωση που γίνει ο δρόμος και το τελωνείο. 

Θέλω είπε, ότι είναι αναπτυξιακό να γίνει, όμως όπως δεν ρωτήθηκα για την συνθήκη των Πρεσπών, θέλω τώρα να ερωτηθώ σαν Δήμαρχος για την τελωνειακή σύνδεση και μαζί με τους φορείς του τόπου να πάρουμε τις αποφάσεις. 


Οι Συναντήσεις μου στην Αθήνα δεν ήταν ένας περίπατος, αλλά ουσιαστικές, ανέφερε κλείνοντας την τοποθέτηση του.

5 σχόλια:

  1. Το έχει χάσει τελείως και αρχίζει τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα καταστρέψεις όλα τα μαγαζιά στην περιοχή όπως έγινε σε Κιλκίς και Σέρρες αν το καταλαβαίνεις βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν γίνει αυτός ο δρόμος κλείνει όλη η αγορά της Αριδαίας... Εμπορικά μαγαζιά και πρατήρια υγρών καυσίμων πρώτα πρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ταμπέλα που θα γράφει βόρεια Μακεδονία να την
    Κάνεις χρυσή... Φαρισαίοι υποκριτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι και αλλιώς αυτό δεν θα γίνει ποτέ ούτε και η κάθετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365