Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/3 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η φαντασία φορτίζεται και τονώνει τον ρομαντισμό σας! Φροντίζει γι’ αυτό μια σύμπραξη της συναισθηματικής Σελήνης με την χαρωπή Αφροδίτη, στον αισθησιακό 12ο Οίκο σας. Δεν υπάρχει όριο σε όσα ονειρεύεστε για το επερχόμενο σαββατοκύριακο, φυσικά με τη συντροφιά ενός ιδιαίτερου ατόμου.

Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε όλο τον σχεδιασμό μόνοι σας. Μειώστε την «ελεγκτική» ορμή σας και αφεθείτε στις περιποιήσεις και εκπλήξεις που θα θέλει να προσφέρει το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η ανάγκη σας είναι να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους! Αυτή είναι η επίδραση μιας συνεύρεσης της Σελήνης με τη ρομαντική Αφροδίτη στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας.
Σίγουρα θα θέλετε να βγείτε και να έχετε επαφές με πολύ κόσμο, τηρώντας πάντα τους υγειονομικούς κανόνες.
Αν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε την εμφάνισή σας γιατί δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε ενθουσιώδεις συζητήσεις, που θα φέρουν απρόσμενα κοντά το μυαλό και τις καρδιές σας! 

ζώδια σήμερα 12/03 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η πολυτελής φύση σας αφυπνίζεται! Γι’ αυτό ευθύνεται η σύμπραξη της Σελήνης με τη ρομαντική Αφροδίτη, στον 10ο Οίκο σας του κύρους και της λάμψης. Αν και δεν επιτρέπεται ακόμη να στρωθούν «κόκκινα χαλιά», σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες επαφές με δυναμική ενίσχυσης της καριέρας σας. Παράλληλα, τα ουράνια πιτσουνάκια ενδέχεται να σας φέρουν πιο κοντά σας με ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο. Μην απορρίψετε αμέσως την ιδέα… Οι συνάδελφοι περνάτε πολύ χρόνο μαζί, άρα ίσως γνωρίζεστε καλύτερα απ’ όσο νομίζατε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό υπογραμμίζει η συνάντηση της Σελήνης με την αισθησιακή Αφροδίτη, στον διεθνή 9ο Οίκο σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σπίθες με μια διαπολιτισμική επαφή σας ή να διερευνήσετε τις προοπτικές μιας σχέσης από απόσταση. Και αν το ρομάντζο δεν είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά σας, θα θέλετε να εξερευνήσετε νέα μέρη. Μόνοι ή με παρέα και τηρώντας τους υγειονομικούς περιορισμούς, καθετί απρόβλεπτο στις διαδρομές σας θα σας ενθουσιάσει! 

ζώδια σήμερα 12/03 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, χαμηλώστε τον φωτισμό και τραβήξτε τις κουρτίνες! Η Σελήνη και η σαγηνευτική Αφροδίτη συναντώνται στον ερωτικό 8ο Οίκο σας, στήνοντας ένα ιδιαίτερα πικάντικο σκηνικό. Παραμερίστε τα εργασιακά άγχη της και εστιάστε όλη την προσοχή σας στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Αν δεν έχετε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, οι επαφές με φίλους θα είναι εξίσου ικανοποιητικές. Αλλά δυνατά συναισθήματα ενδέχεται να προκύψουν απρόσμενα… Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να γίνετε ευάλωτοι μόνο όταν νιώσετε ασφαλείς

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Έρωτας έρχεται στο δρόμο σας! Η ευαίσθητη Σελήνη ερωτοτροπεί με τη ρομαντική Αφροδίτη στον τομέα σας των σχέσεων. Σίγουρα θα δώσετε ή/και θα λάβετε διαβεβαιώσεις αγάπης. Αν είστε αδέσμευτοι, αναζητάτε ένα ταίρι που να είναι σέξι αλλά και με προσωπικότητα. Είναι πολύ πιθανό να το γνωρίσετε τώρα. Για τα ζευγάρια, η στιγμή είναι ιδανική για φλερτ και ιδιαίτερες συναντήσεις: Το σκηνικό είναι στημένο για αξέχαστες στιγμές!

ζώδια σήμερα 12/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μήπως δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όσο πρέπει ή παραμελείτε τις ανάγκες σας; Είναι καιρός να το κάνετε! Η Σελήνη συμπράττει με την αισθητική Αφροδίτη που σας κυβερνά, στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας. Δεν υπάρχει «πόνος» για τα κάλλη σας τώρα, στραφείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο με αποτοξινωτικά άλατα και αιθέρια έλαια. Προσφέρετε σε εσάς και την αγαπημένη σας παρέα ένα πλούσιο γεύμα, με πολλά λαχανικά και πρωτεΐνες. Όταν ένας Ζυγός νιώθει ισορροπημένος, όλα είναι και πάλι καλά στον κόσμο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η σαγήνη σας εκτοξεύεται, αγαπητοί Σκορπιοί… Η Σελήνη και η ερωτική Αφροδίτη φορτίζουν τον 5ο Οίκο σας του πάθους! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανανεώσετε το κύρος σας, με την απαράμιλλη εμφάνιση ή την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξεχάστε τα σχέδια για μια ήσυχη βραδιά, εκτός αν θέλετε να χαραμίσετε την τέλεια μέρα του μήνα για διασκέδαση και χαρά… Πάντα υπάρχουν ανάλογες επιλογές, ακόμα και εν μέσω πανδημίας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή είναι η στιγμή να χαρίσετε μια ανάπαυλα στον εαυτό σας! Αυτό απαιτεί μια σύμπραξη της Σελήνη με την Αφροδίτη, στον 4ο Οίκο σας του σπιτικού. Επειδή έχουν μειωθεί τα αποθέματα της ενέργειά σας, δικαιούστε λίγη χαλάρωση στον καναπέ σας και την τηλεόραση. Περιοριστείτε με το ταίρι και το κατοικίδιό σας, ακόμα κι αν φορέσετε τα πιο σέξι πυτζαμάκια σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η αγάπη κάνει την εμφάνισή της! Η συναισθηματική Σελήνη συναντά τη φλύαρη Αφροδίτη στον τομέα σας της επικοινωνίας… Και η διάθεσή σας είναι να μιλήσετε ανοικτά στα ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας, για το πόσα σημαίνουν για εσάς. Ακόμα κι αν το γνωρίζουν, ποτέ δεν βλάπτει μια ειλικρινής επιβεβαίωση. Αν είστε αδέσμευτοι, κανονίστε επαφές με τους καλούς σας φίλους για να ενδυναμώσετε τη σχέση σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ενδώστε στη διάθεση για ομορφιά! Η Σελήνη και η ερωτική Αφροδίτη συναντώνται στον πολυτελή 2ο Οίκο σας… Είναι η στιγμή να προσφέρετε στον εαυτό σας κάτι παραπάνω. Παρόλο που η αγάπη δεν κοστίζει, δικαιούται ενίοτε να κάνετε κάποιες σπατάλες για χάρη της: Ανταποδώστε τη διάθεση κάποιων ατόμων να σας περιποιούνται, είτε πρόκειται για το ταίρι σας είτε για καλούς φίλους! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, σας έλειψε ο Έρωτας πριν ένα μήνα; Τώρα θα επανορθώσει, καθώς η Σελήνη συμπράττει με τη ρομαντική Αφροδίτη στα δικά σας λημέρια! Η ερωτική σας διάθεση είναι κεντρισμένη – και τώρα έχετε και τη συνεργασία των άστρων. Είναι ιδανική συγκυρία για να κάνετε ό,τι θα ανανεώσει τη διάθεση και την εμφάνισή σας. Φορέστε κάτι ιδιαίτερο και αρχίστε να σαγηνεύετε, δια ζώσης ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365