Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 26/3 Κριός 

Η ακτινοβολία σας είναι αδιαμφισβήτητη, αγαπητοί Κριοί! Φροντίζει γι’ αυτό η ετήσια σύμπραξη του Ήλιου με την Αφροδίτη στα δικά σας εδάφη.
Το χάρισμά σας να προσεγγίζετε τους άλλους είναι οξυμένο: Είναι η ιδανική στιγμή να εκκινήσετε μια εκστρατεία, να γνωστοποιήσετε μια ιδέα ή ένα εγχείρημα που σας παθιάζει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αποδώσετε!  

ζώδια σήμερα Ταύρος

Δώστε περισσότερη σημασία στην ομορφιά που σας περιβάλλει, αγαπητοί Ταύροι!
Χάρη στη συνάντηση του Ήλιου με την καλαίσθητη Αφροδίτη στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, θα νιώθετε έντονα αυτό το μεγαλείο.
Ολοκληρώστε από νωρίς τις υποχρεώσεις σας, ώστε να κερδίσετε χρόνο για μια προσωπική χαλάρωση. Κάντε έναν μεγάλο περίπατο – και θα παρατηρήσετε πράγματα που δεν είχατε προσέξει μέχρι τώρα!  

ζώδια σήμερα 26/03 Δίδυμοι

Το ηγετικό σας ταλέντο ανορθώνεται σε νέα επίπεδα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο χαρισματικός Ήλιος ευθυγραμμίζεται με την ακριβοδίκαιη Αφροδίτη στη γωνιά της ομαδικότητας. Πολλοί θα προσβλέπουν σε εσάς για να «γεμίσετε» μια θέση κύρους. Κανένα εγχείρημα δεν μπορεί να προχωρήσει μόνο του, γι’ αυτό δεν αποτελεί εγωιστική πρόθεση να πάρετε το τιμόνι. Μόνο φροντίστε να διανείμετε καθήκοντα ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε μέλους της ομάδας!  

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην παρασυρθείτε από τη δύναμή σας! Κάθε εξουσία δίνει ώθηση, γι’ αυτό ενίοτε κάποιοι εκμεταλλεύονται τα προνόμιά τους. Η ευθυγράμμιση του εγωκεντρικού Ήλιου με την Αφροδίτη στη ζώνη σας των φιλοδοξιών, μπορεί να σας σκιάσει κάτι σημαντικό. Όσο κι αν θεωρείτε ότι είστε δίκαιοι προς όλους, δώστε περισσότερη σημασία στον τόνο και τον τρόπο που μιλάτε… Πάντα μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις!  

ζώδια σήμερα 26/03 Λέων

Αξιοποιήστε την αναγνώριση της οραματιστικής σκέψης σας, αγαπητοί Λέοντες! Παραμερίστε τον εγωισμό και δείξτε σε όσους παίρνουν αποφάσεις πώς να προοδεύσουν: Οι ανάγκες της ομάδας πρέπει να εμπεριέχουν καινοτόμα διάθεση, στην οποία όλοι θα συμπράξουν σταδιακά. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά το αντικείμενο όσων σχολιάζετε, αν θέλετε να αποκτήσετε αρκετούς συμμάχους!  

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, πόσο βαθιά είναι η αγάπη ή το πάθος σας; Θα σας το αποκαλύψει η συνάντηση του Ήλιου με την γοητευτική Αφροδίτη, στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης και του ερωτισμού. Οι δεσμευμένοι θα εξερευνήσετε καινούργια πεδία στη σχέση σας, αρκεί να υπάρχει ψυχική σύνδεση. Οι αδέσμευτοι καλείστε να γίνετε πιο «ανοικτοί» στα ζητούμενά σας από ένα ταίρι… Καλή είναι η ευγένεια και η αφοσίωση – αλλά να μην του λείπουν οι σέξι και περιπετειώδεις πτυχές!  

ζώδια σήμερα 26/03 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, νιώθετε κοντά με όποιον βρίσκεται γύρω σας! Αυτή είναι η τρυφερή επίδραση μιας σύμπραξης της Αφροδίτης με τον φλογερό Ήλιο, στον τομέα σας των σχέσεων. Αλλά φροντίστε να ξέρετε τη διαφορά μεταξύ αισθήματος και πάθους, γιατί η οπτική σας θα είναι κάπως θολή… Πριν υποσχεθείτε αιώνια αφοσίωση, διαβεβαιώστε τα βαθιά σας αισθήματα για ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν είναι αρνητικό να ακολουθείτε ενίοτε τη ροή των πραγμάτων – και όπου σας πάει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, πόση δημιουργική ελευθερία έχετε στο εργασιακό περιβάλλον; Θα το κοιτάξετε πιο ρεαλιστικά, χάρη στη συνάντηση του ευφυούς Ήλιου με τη λογική Αφροδίτη στον επαγγελματικό τομέα σας. Εστιάστε στην ικανοποίηση που λαμβάνετε και πώς μπορείτε να βελτιώσετε κάτι που σας ενοχλεί. Ίσως αρκεί μια συζήτηση με τους ανωτέρους σας ή μια διεύρυνση του γνωστικού σας πεδίου. Κανένας δεν θα το κάνει για εσάς, πάρτε την πρωτοβουλία τώρα!  

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας! Ο Ήλιος της αυτοπεποίθησης ευθυγραμμίζεται με την γοητευτική Αφροδίτη, στον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της φήμης. Ένα σημαντικό εγχείρημά σας μπορεί να φτάσει σε καίριο σημείο. Αν θέλετε ένα πόστο με περισσότερες ευθύνες, φροντίστε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις του. Δεν είναι κακό να ζητήσετε διευκρινήσεις, το κακό θα είναι να προσποιηθείτε για κάτι που δεν γνωρίζετε

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η αφοσίωση είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης! Η τρυφερή Αφροδίτη συμπράττει με τον λαμπερό Ήλιο στον 4ο Οίκο σας των σχέσεων… Η συγκυρία απαιτεί να συνειδητοποιήσετε αν προσφέρετε ανάλογα με όσα λαμβάνετε. Πριν εκφράσετε απαιτήσεις στον στενό σας κύκλο, σκεφτείτε αν εσείς ήσασταν παρόντες όποτε σας χρειάστηκαν οι άλλοι. Μην περιμένετε να σας το πουν, η δική σας προσέγγιση θα δείξει την εκτίμησή σας!  

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Εκφραστείτε ελεύθερα για ό,τι σας παθιάζει, αγαπητοί Υδροχόοι! Η συνάντηση του Ήλιου με τη διπλωματική Αφροδίτη, φορτίζει τον επικοινωνιακό τομέα σας. Θα καταφέρετε να θίξετε ακόμα και δύσκολα θέματα, χωρίς να χάσετε το κοινό σας. Αλλά αν δεν είστε βέβαιοι για κάτι, καλύτερα να σωπάσετε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να στηρίξετε κάποιον που σας χρειάζεται… Αλλά να παράσχετε συμβουλές και απόψεις μόνο όταν σας ζητηθούν! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για όλα, αγαπητοί Ιχθύες! Τώρα εσείς καλείστε να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα σε όσα θέλετε και όσα πραγματικά χρειάζεστε. Αυτό απαιτεί η ευθυγράμμιση της αισθητικής Αφροδίτης με τον εγωκεντρικό Ήλιο, στον 2ο Οίκο σας των χρημάτων και της πολυτέλειας. Αν και μπορεί να σας έλκει καθετί ιδιαίτερο, ερευνήστε αν το αντέχει ο προϋπολογισμός σας. Αν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα, καλύτερα να αρχίσετε να αποταμιεύετε για να αποκτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365