Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Τηλεθέαση: Σφοδρή σύγκρουση για Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef

Η τηλεθέαση αναλυτικά

Η τηλεοπτική εβδομάδα ξεκίνησε με σφοδρή σύγκρουση στην prime time για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Οι τρεις μεγάλοι μονομάχοι, Άγριες Μέλισσες, Survivor και MasterChef έπεσαν στην αρένα και νικητής βρήκε για άλλη μια φορά το reality του ΣΚΑΪ.


Χαρακτηριστικό είναι ότι, όπως αναφέρει το zappit.gr,  ο Άγιος Δομίνικος έστειλε στο κανάλι του Φαλήρου ποσοστά που άγγιξαν ακόμα και το εντυπωσιακό 52,5%!


Παρ’ όλα αυτά, στο διάστημα που βρέθηκαν και οι τρεις απέναντι, η τηλεθέαση φάνηκε να μοιράζεται κυρίως ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ.


Η τηλεθέαση αναλυτικά σύμφωνα με το zappit.gr:



ΔΥΝΑΜΙΚΟ


SURVIVOR 31,4%


ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26,5%


MASTERCHEF 24,6%



ΓΕΝΙΚΟ


ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,7%


SURVIVOR 28,3%


MASTERCHEF 20,3%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365