Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ροντέο στο Survivor: «Αποχώρησε οικειοθελώς ο Καλλίδης»

Μετά την ένταση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα στους Μπλε του Survivor

Αυτό που υπήρχε ως φήμη για τον Πάνο Καλλίδη στο Survivor, όλα δείχνουν οτι έγινε πραγματικότητα.


Μετά την ένταση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα στους Μπλε του Survivor, είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο που ήθελε τον Πάνο Καλλίδη να αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο.


Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τα όσα είπε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», το Σάββατο το πρωί.


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά την διάρκεια του αγωνίσματος που προηγήθηκε του συμβουλίου όπου έχουμε την καθιερωμένη αποχώρηση, η Μπλε ομάδα προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση.


Με τους Κόκκινους να έχουν το προβάδισμα, ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του.


Έτσι και παρά το γεγονός οτι οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος μάλιστα έφερε πόντο για την ομάδα του, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής χάρισε τη νίκη στους Μπλε.


Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, αμέσως μετά υπήρξε μεγάλη ένταση, με τον Γιώργο Κοψιδά να είναι πολύ εκνευρισμένος, με την όλη κατάσταση να αναγκάσει τον Πάνο Καλλίδη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης.


Πάντως, η εκπομπή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή και να μείνει τελικά, προκειμένου να μην χαλάσει ο προγραμματισμός που έχει γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365