Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

“Πάρτυ” στο twitter με τo εξώφυλλο του “ΒΗΜΑgazino”

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως στρατηγός Μακρυγιάννης

«Πάρτυ» έγινε στα social media, με αφορμή το εξώφυλλο του περιοδικού του «Βήματος» που θα κυκλοφορούσε την Κυριακή.


Στο εξώφυλλο, τα πρόσωπα γνωστών πολιτικών τοποθετήθηκαν σε εικόνες ηρώων της επανάστασης του 1821. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως στρατηγός Μακρυγιάννης, η Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Μπόρις Τζόνσον ως λόρδος Μπάιρον, ο Εμανουέλ Μακρόν ως Καποδίστριας, ο Μάριο Ντράγκι παρουσιάζεται ως Ανδρέας Μιαούλης.


Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν το άφησαν ασχολίαστο. Μάλιστα, το #βημαgazino είναι το πρώτο trend στην Ελλάδα στο twitter με περισσότερα από 4.034 tweets.


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το διαφημιστικό για το περιοδικό αποσύρθηκε, όπως και το εξώφυλλο από τη σελίδα του BHMAgazino στο Facebook


2 σχόλια:

  1. Πατριδοκαπηλοι,μόνο οργή και ντροπή,τίποτε άλλο.Νομιζω η πλειοψηφία,ακόμη και της ΝΔ,αποδοκιμάζει με οργή τους εμπνευστές της ξεδιαντροπης εικονογράφησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα,που δεν έβαλαν και τον Λιγνάδη,σαν δάσκαλο στο κρυφό σχολειό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365