Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Συγκίνησε ο πιλότος της ομάδας “Ζευς”: Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας (video)

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Συγκίνησε με το αισιόδοξο μήνυμα που απέστειλε πάνω από τους αιθέρες του αττικού ουρανού πριν από λίγο ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, ο αρχαιότερος της ομάδας «Ζευς» των F-16, από τη Μοίρα 343 στη Σούδα, της 115 Πτέρυγας Μάχης.


Ο επικεφαλής του πρώτου σχηματισμού από τα τέσσερα F-16 που πέταξαν πάνω από το Σύνταγμα την ώρα της παρέλασης ανέφερε στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων: “Ασπίδα η γαλανόλευκη για κάθε γωνιά του τόπου μας. Στέλνουμε μήνυμα περηφάνειας και σιγουριάς και είμαστε ασπίδα για κάθε γωνιά του τόπου μας. Κρατάμε γερά την σκυτάλη του εθνικού χρέους. Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές“.


Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365