Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια

Σοκάρει η περιγραφή της 28χρονης, σήμερα, κοπέλας

Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει. Η μήνυση που κατέθεσε μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον θείο, τον αδερφό της μητέρας της, δάσκαλο στο επάγγελμα.


Η κοπέλα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 19 της χρόνια. Ο δράστης, διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι,  ενώ με το διεστραμμένο του μυαλό της ζητούσε να κάνουν αναπαράσταση. Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, γινόταν παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με το σώμα και το πρόσωπο της κοπέλας ενώ κατά τις νυχτερινές του επισκέψεις στο δωματιό της τελούνταν γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή της. Ο 60χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στις 10 Απριλίου μετά από εφοδό στο σπίτι του όπου εντόπισαν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών αρνούμενος τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.


Σοκάρουν τα όσα περιγράφει στη μήνυσή της


«Σε ηλικία 12 ετών μου επέβαλλε να παρακολουθώ δυο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό υλικό και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα και απαιτούσε να του δείξω αυτά που έμαθα».


Όπως η ίδια αποκαλύπτει στη μήνυσή της σε ηλικία 13 ετών τη βίασε.


«Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου. Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ.Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωματιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα πάλι να κλαίω ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή. Αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο» και συνεχίζει:


«Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου,στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα. Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών... Ταυτόχρονα μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο,  συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά».


Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκεσε αρκετά χρόνια και όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, ο μηνυόμενος αποπειράθηκε να την πείσει να προβεί σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.


«Αποπειράθηκε ουκ ολίγες φορές να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Με παρότρυνε ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματοςκαι προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κάνοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλουσίων και δικηγόρων. Σε περιπτώσεις που βρισκόμασταν με την υπόλοιπη οικογένειά μου, παρίστανε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.


Έως και την ηλικία των 27 ετών αδυνατούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της κακοποίησης σε βάρος μου από την ηλικία των 9 έως και τα 19 μου έτη. Η συναναστροφή μου με τα παιδιά λόγω του επαγγέλματός μου, η απόφαση να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και η επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου ως διευθυντή σε δημοτικό σχολείο, με ώθησαν στην κατάθεση της παρούσας μήνυσης σε βάρος του».


Οι δικηγόροι της 28χρονης γυναίκας, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη τονίζουν στο protothema.gr πως το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα χέρια του κατηγορούμενου απεικονίζονται πολύ νεαρά κορίτισια και είναι αποτρόπαιο.


Το υλικό που βρέθηκε στα χέρια του κατηγορούμενου πιστοποιεί κάθε λέξη της μύνησης του θύματος. Το υλικό αυτό, είναι πραγματικά αποτρόπαιο γιατί έχουμε πολλές φωτογραφίες, πορνογραφικό υλικό που ήταν για τη δική του απόλαυση και στο οποίο απεικονίζονται πολύ νεαρά κορίτσια. Έχουμε πλήθος φωτογραφιών, κάμερες στημένες σε ένα δωμάτιο όπου έβαζε το θύμα να προβαίνει σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα. Είναι καθαρά σοκαριστικό.


«Ομολογώ ότι μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να μην έχει προφυλακιστεί δεδομένου του γεγονότος ότι είναι διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου. Και αναρρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος για τα παιδιά, τότε ποιος είναι; Οι ανακριτικές αρχές έχουν όλο το απαραίτητο υλικό όπου πιστοποιούν την επικινδυνότητά του», λένε στο protothema.gr οι δικηγόροι της 28χρονης, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη.


Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365