Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Πτώση-ρεκόρ του ελληνικού ΑΕΠ στο δ' τρίμηνο του 2020

Η μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Στην χειρότερη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναμένεται να βρεθεί η ελληνική οικονομία καθώς το  ελληνικό ΑΕΠ αναμένεται να εμφανίσει την μεγαλύτερη πτώση το τέταρτο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με το Bloomberg.


Οπως εκτιμά το πρακτορείο, το ελληνικό ΑΕΠ αναμένεται να καταγράψει υποχώρηση 12,9% το τέταρτο τρίμηνο, τη μεγαλύτερη μεταξύ των χωρών της ΕΕ. Η μέση πτώση του ΑΕΠ για την Ευρωπαϊκή Ένωση το τέταρτο τρίμηνο εκτιμάται στο 7%.


Τα επίσημα στοιχεία για το ελληνικό ΑΕΠ το τέταρτο τρίμηνο αναμένεται να δημοσιευτούν στις 8 Μαρτίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365