Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Έφη

Η επίθεση έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο

Ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι που συντάραξε όλη την Ελλάδα η 35χρονη Έφη. Θύμα της επίθεσης η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία ακόμα προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της. 


Η επίθεση έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Η 35χρονη έδωσε συμπληρωματική απολογία και σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον ανακριτή, ότι όντως η ίδια επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη της. 

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως προέβη στην επίθεση σε βάρος της 35χρονης και συγχωριανή της, επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα. Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης από τις 16 Ιουνίου 2020.


Στην πρώτη της απολογία είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365