Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα κοντά στις 5.000

Τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα πλησιάσουν τις 5.000

Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ αναμένεται να καταγραφεί σήμερα όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού επιβεβαιώνοντας με τον πιο τραγικό τρόπο τα όσα είπε το πρωί ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα πλησιάσουν τις 5.000 και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε ξαναδεί παρόμοιο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας. 


 

1 σχόλιο:

  1. ντροπή η κατατρομοκρατηση του κοσμου με φρασεολογια καφενείου
    είναι δυνατό ακόμη και σήμερα 1 χρόνο μετά να αναπαραγουν τον απόλυτο αιρθμό περιστατικών και όχι το σχετικό ποσοστό
    αφού εκτιναάξανε τους ελέγχους είναι αναμενόμενη η αύξηση του απολυτου αριθμου
    όσο για τα ποσοστά όυτε καν λογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365