Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Συναγερμός στον Δ. Χαλκηδόνας: 90 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα

Στα 90 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στη Χαλκηδόνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή.


Στην ανακοίνωσή του ο δήμος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού τονίζοντας πως “βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση της μάχης εναντίον του κορωνοϊού”.


Υπενθυμίζεται πως στην ενημέρωση της περασμένης Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε πως η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων στον Δ. Χαλκηδόνας το τελευταίο δεκαήμερο αγγίζει το 335!


Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει:


“Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, η οποία πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα μεσημέρι και η οποία είναι η μόνη επίσημη ενημέρωση την οποία λαμβάνει υπόψη, υπάρχει σημαντική αύξηση κρουσμάτων Covid-19 (περίπου 90 ενεργά κρούσματα σε όλο τον Δήμο Χαλκηδόνος), όπως συμβαίνει και σε άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.


Η Δημοτική Αρχή επισημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση της μάχης εναντίον του κορωνοϊού και καλεί όλους τους συνδημότες να τηρήσουν με ψυχραιμία και πειθαρχία τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί, όπως τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, τη διατήρηση αποστάσεων, την αποφυγή συναθροίσεων σε σπίτια και τη χρήση μάσκας σε δημόσιους και εξωτερικούς χώρους.


Ο Δήμος Χαλκηδόνος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθεί πιστά ό,τι οδηγία δίδεται από τις αρμόδιες αρχές. Πρέπει όλοι μας να είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας και να δείξουμε αυξημένο αίσθημα ευθύνης ακολουθώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να ελαττωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης των κρουσμάτων”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365