Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/4 Κριός 

ζώδια προβλέψεις 01/04 κριός 

Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να βάλεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου, θα έχεις μια ισχυρή κοσμική ένδειξη για τη σημασία της φροντίδας του εαυτού σου σήμερα.
Αυτό μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να αποδεχτείς ό,τι σε εμποδίζει να πετύχεις ένα παθιασμένο σου όνειρο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αναδύεται μια νέα αλήθεια για όσα πρέπει να κάνεις, για τον εαυτό σου. 

ζώδια ταύρος

Το γεγονός πως είναι σημαντικό για σένα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις λίγη χαλάρωση, δεν σημαίνει πως πρέπει να αποκλείσεις από την ατζέντα σου το ρομαντισμό.
Η απομόνωσή σου μπορεί να φέρει ένα νέο επίπεδο ευαισθητοποίησης σχετικά με τον έρωτα που βιώνεις στη ζωή σου.
Αυτό που θα ανακαλύψεις θα είναι διαφωτιστικό, ανεξάρτητα από την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής. Άνοιξε λοιπόν το μυαλό σου και δες τι αναδύεται. 

ζώδια προβλέψεις 01/04 δίδυμοι

Ελεύθερη ή σε σχέση, η συνεργασία και η συμμετοχή, είναι τα εισιτήριά σου για την παθιασμένη πρόοδο – ή την επιτυχία. Μπορεί επίσης ο τρόπος σου, να βοηθήσει το άτομο που σε ενδιαφέρει ή το ταίρι σου, να μετατρέψετε μια συνάντηση μυαλών, σε κάτι πιο βαθύ. Η επιλογή να εξερευνήσετε μαζί μια φιλανθρωπική αναζήτηση μπορεί να είναι εξαιρετικά ελκυστικό… για το άτομο που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου. 

ζώδια καρκίνος

Αν με το ταίρι σου ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, τότε θα νιώσεις πως είναι καιρός να θέσετε νέους κανόνες σχετικά με το μοίρασμα των ευθυνών. Παρόλο που αυτές περιλαμβάνουν κουραστικές οικιακές εργασίες, έχουν δημιουργηθεί νέα όρια στη σχέση σας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα σου δοθεί η ευκαιρία, να ζητήσεις την υποστήριξη του εραστή σου, όπου τη χρειάζεσαι!

ζώδια προβλέψεις 01/04 λέων

Αυτή είναι σίγουρα μια στιγμή που θα καθοδηγηθείς από την περιέργειά σου. Αν είσαι ελεύθερη κι έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου σε κάποιον, τότε θα ενταθεί η επιθυμία σου να μάθεις περισσότερα γι’ αυτόν. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε η ιδέα να μάθεις κάτι με τον εραστή σου, θα αποδειχτεί εξαιρετικά ωφέλιμο.

ζώδια παρθένος

Αν κάτι δεν βοηθάει ή δεν βγάζει κανένα νόημα στα ερωτικά σου…μην αφήσεις τη σύγχυσή σου να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια. Επειδή αν νιώσεις δυσαρεστημένη τότε θα επικεντρωθείς περισσότερο σε όσα πρέπει να σκεφτείς για τη σχέση σου παρά σε όσα νιώθεις γι’ αυτήν. Καλύτερα επικεντρώσου σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ευγνώμον συναισθηματικά. Μόνο έτσι θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. 

ζώδια προβλέψεις 01/04 ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να θέλεις να δημιουργήσεις σχέση μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό το διάστημα. Πρέπει όμως να καταλάβεις το λόγο που είναι απαραίτητο να κάνεις μικρά βήματα στην αρχή. Αυτός που αγαπάς μπορεί να νιώσει απογοητευτικά απόμακρος…αλλά όχι για πολύ. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα υπάρχουν όρια σχετικά με το πόσο ενδιαφέρον πρέπει να δείξει το ταίρι σου για τα επαγγελματικά σου….ειδικά αν δεν είχατε τελευταία αρκετό χρόνο για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. 

ζώδια σκορπιός

Οι διαθέσεις και τα συναισθήματά σου θα είναι ιδιαίτερα διαφανή τώρα…γι’ αυτό να είσαι προσεκτική σε ποιον ξεσπάς την πίκρα και τη στενοχώρια σου. Αν υπήρχε μια στιγμή που έπρεπε να ακολουθήσεις τον Χρυσό Κανόνα σχετικά με το «να μην κάνεις στους άλλους ό,τι δεν θέλεις να κάνουν σε σένα», είναι τώρα. Πρόσεχε αυτά που λες. Και βεβαιώσου πως κάθε πράξη σου ενθαρρύνει την εγγύτητα ανάμεσά σας…κι όχι την άμυνα. 

ζώδια τοξότης

Όσο χρήσιμος και αν είναι ο σχεδιασμός στα ερωτικά σου, προσπάθησε να μην κολλήσεις σ’ αυτόν με προσήλωση. Αν είσαι αποφασισμένη να ακολουθήσεις μερικά απ’ αυτά τα πλάνα…τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι χαλαρή. Αν ήταν δύσκολο τελευταία να περάσεις απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σου, τότε ακόμα και οι σύντομες, ανεπαίσθητες στιγμές μαζί του, θα είναι ένα γλυκό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. 

ζώδια αιγόκερως

Αυτό το διάστημα πρέπει να διορθώσεις την ακαταστασία που επικρατεί στα ερωτικά σου. Μπορεί να είναι φυσικά σκουπίδια…ή συναισθηματικές αποσκευές που ενεργούν σαν εμπόδια στην παθιασμένη σου πρόοδο. Αν συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και να ξεκινήσεις από την αρχή, θα εστιάσεις ακριβώς εκεί που πρέπει. Απελευθέρωσε τον εαυτό σου… για να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες που σε περιμένουν.

ζώδια υδροχόος

Αν υπάρχει ένα ευαίσθητο θέμα που με τον αγαπημένο σου αποφεύγατε καιρό, τώρα θα το συζητήσετε πλέον ανοιχτά. Ο λόγος που μέχρι τώρα δεν το επιχείρησε, είναι γιατί πίστευες πως δεν θα είναι καθόλου ελκυστική η συζήτησή του. Όμως δεν υπάρχει λόγος να μην διατηρηθεί σε ήρεμο και όμορφο κλίμα η όλη διαδικασία. Μπορεί το θέμα να είναι άβολο, όμως η κοινή εστίασή του μπορεί να σας δείξει το δρόμο προς τα εμπρός.

ζώδια ιχθύες

Οι διαισθητικές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Όμως μην περιμένεις να συμβαίνει το ίδιο και με τον εραστή σου. Γι’ αυτό μίλησέ του για ό,τι σε απασχολεί, επειδή κάτι τέτοιο θα είναι αναμφίβολα ένα θετικό βήμα για το δεσμό σου. Πες αυτά που έχεις να πεις και βάλε στην εικόνα τον αγαπημένο σου. Σύντομα θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει να μετανιώνεις που το έκανες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365