Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/4 Κριός 

Ασχοληθείτε με τα ατομικά σας θέματα αργότερα, αγαπητοί Κριοί! Η αρχή της ημέρας είναι ιδανική για συνέργειες, που μπορεί να προκύψουν από τις διερευνητικές κινήσεις σας στο διαδίκτυο. Ανταλλάξτε απόψεις και ιδέες με φίλους και συναδέλφους από νωρίς… Γιατί μετά η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης.
Το πνεύμα θα είναι πρόθυμο αλλά το σώμα δεν θα ακολουθεί. Χαλαρώστε και ακούστε την καρδιά σας, στραφείτε στο διαλογισμό ή την γιόγκα και θα νιώσετε πλήρεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην αποθαρρυνθείτε αν δεν έχετε φτάσατε χθες στη γραμμή τερματισμού… Με τη Σελήνη από τον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, θα έχετε αρκετή ώθηση για να τα καταφέρετε τώρα!
Σιγάστε τα τηλέφωνα και κλείστε τις διαδικτυακές εφαρμογές μέχρι να ολοκληρώσετε. Και αν χρειαστείτε βοήθεια, να τη ζητήσετε αργότερα:
Το φεγγάρι θα περάσει στους Ιχθύες και την ομαδική ζώνη σας, φέρνοντας υποστηρικτές από πολλές πλευρές. Αξιοποιήσετε τα ταλέντα τους για να τελειοποιήσετε τα εγχειρήματά σας!

ζώδια σήμερα 07/04  Δίδυμοι

Τολμήστε να πάρετε ένα ρίσκο, αγαπητοί Δίδυμοι! Μπορείτε να έχετε απρόσμενα οφέλη, αν είστε πρόθυμοι να βγείτε από τη ζώνη της ασφάλειάς σας. Αν σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ερευνήστε τη διεξοδικά πριν βιαστείτε να την απορρίψετε. Να ξέρετε ότι αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες, φορτίζοντας τη ζώνη σας της καριέρας για δυόμιση μέρες. Μια προσεκτική επιθεώρηση σε όλους τους εργασιακούς τομείς, θα βοηθήσει να αποσοβήσετε κάθε ενδεχόμενη κρίση!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σφραγίστε τα χείλη σας όσο κι αν προκληθείτε! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρετε το εχέμυθο κύρος σας. Και αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχετε να μην βγάλετε από μέσα σας, μιλήστε με ένα άτομο εντελώς ουδέτερο με την εν λόγω υπόθεση. Να θυμάστε ότι θα ισορροπήσετε περισσότερο αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας. Κάθε πίεση θα καταλαγιάζει και θα νιώσετε πιο πρόσχαροι. Περάστε χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο ή διερευνήστε τη «χημεία» σας με μια πρόσφατη γνωριμία

ζώδια σήμερα 07/04  Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους! Ίσως τους έχετε παραμελήσει ή δεν έχετε διερευνήσει ένα πρόσφατο ερωτικό ενδιαφέρον… Κάνετε την κίνησή σας τώρα και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα λάβετε. Να ξέρετε ότι αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες, τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα. Αν παραμερίσετε τα «παιχνίδια» και παραμείνετε αισιόδοξοι, αυτός ο δεσμός μπορεί να γίνει πιο σοβαρός!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η αποδοτική σας φύση παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτό συμβάλλει η ολοκλήρωση της μηνιαίας επίσκεψης της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης. Ασχοληθείτε με κάθε είδους «ακαταστασία», από τους χώρους σας μέχρι τους λογαριασμούς και τις εκκρεμότητές σας. Δώστε περισσότερη σημασία στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, στήνοντας ένα πρόγραμμα ανοιξιάτικης εξάσκησης. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και τον διαπροσωπικό τομέα σας, θα αποζητήσετε ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αν είστε δεσμευμένοι, το ρομάντζο θα γίνει η προτεραιότητά σας! 

ζώδια σήμερα 07/04  Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην προσπαθήσετε καν να αποφύγετε τα βέλη του Έρωτα! Τα εκτοξεύει με τη Σελήνη στον Υδροχόο, που διεγείρει τον 5ο Οίκο σας της αγάπης και της λάμψης. Η προσωπική σας ζωή ανακτά ταχύτητα, γι’ αυτό δώστε την ευκαιρία σε ένα ήσυχο άτομο που σας φλερτάρει… Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν είστε δεσμευμένοι, κάντε κάτι ιδιαίτερο για το ταίρι σας. Αργότερα οι ερωτικές δονήσεις θα γίνουν πιο πρακτικές, με το φεγγάρι να περνά στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Πόσο φροντίζετε το σπιτικό σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη, ειδικά αν παντού υπάρχουν στοίβες με χαρτιά ή τσαλακωμένα ρούχα! Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι στοιχεία ισορροπίας, γι’ αυτό μετά θα θελήσετε να φροντίσετε και τον εαυτό σας. Μην εκπλαγείτε αν αργότερα γίνετε και πάλι «άτακτοι», χρεώστε το στη Σελήνη που περνά στους Ιχθύες και τον πρόσχαρο 10ο Οίκο σας. Η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει με ένα ιδιαίτερο καλεσμένο σας – αλλά τώρα θα είναι καθαρά τα ρούχα που θα σκορπίσετε σε όλο το σπίτι! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αδράξτε τη μέρα σας από νωρίς! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας. Η προσοχή σας θα στραφεί «τοπικά», αναζητώντας ενδιαφέρουσες επιλογές στην κοντινή σας αγορά. Αλλά οι όποιες περιηγήσεις σας θα πρέπει να τελειώσουν το απόγευμα: Το φεγγάρι θα περάσει στους Ιχθύες και θα αφυπνίσει τον 4ο Οίκο σας του σπιτόγατου. Φορέστε τις πιτζάμες σας, φτιάξτε ένα τονωτικό ρόφημα και περάστε χρόνο με λίγους και καλούς εντός! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αξιοποιήστε την εστίασή σας στις εργασιακές απαιτήσεις! Με τη Σελήνη στον αποδοτικό 2ο Οίκο σας, θα διεκπεραιώσετε τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία νωρίς, γιατί αργότερα θα αποζητήσετε περισσότερο τη διασκέδαση: Το φεγγάρι θα περάσει στους Ιχθύες και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας. Αν δικά σας άτομα χρειαστούν βοήθεια ή στήριξη, να την παράσχετε ανιδιοτελώς για να ξεπεραστεί η όποια κρίση

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κανείς δεν μπορεί να σας γεμίσει ενοχές χωρίς την «έγκρισή» σας! Με τη Σελήνη στα εδάφη σας μέχρι το απόγευμα, έχετε ανάγκη από ελευθερία κινήσεως. Αποφύγετε κάθε είδους δέσμευση, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιες συναρπαστικές ευκαιρίες θα προκύψουν. Να τις απολαύσετε νωρίς, γιατί αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας… Η δουλειά και τα οικονομικά θα γίνουν πρωταγωνιστές – και ευτυχώς θα έχετε φορτίσει αρκετά τις ενεργειακές σας μπαταρίες! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η ενέργειά σας μπορεί να είναι μειωμένη στην αρχή της ημέρας. Σε αυτό συμβάλλει η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και το νωχελικό 12ο Οίκο σας. Δεν πρέπει να πιεστείτε να κάνετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε επουσιώδη δραστηριότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακάμψετε αργότερα, που το φεγγάρι θα σας επισκεφτεί και θα επαναφορτίσει όλες τις πτυχές σας. Η μελαγχολία θα υποχωρήσει και θα νιώσετε ξανά εξωστρεφείς και δραστήριοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365