Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Νεκρή σε τροχαίο συνεργάτιδα του Καλημέρα Ελλάδα ενώ πήγαινε στο στούντιο - Λύγισε ο Παπαδάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τον ΑΝΤ1

To «Μαράκι», όπως συχνά πυκνά την αποκαλούσε ο Γιώργος Παπαδάκης, έπεσε θύμα τροχαίου την ώρα που πήγαινε στο στούντιο του ΑΝΤ1 για το «Καλημέρα Ελλάδα»!


Μια τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τον ΑΝΤ1 και όχι μόνο φυσικά.


Μια κοπέλα, που για χρόνια αποτελούσε camera woman του «Καλημέρα Ελλάδα», έχασε τη ζωή της σε τροχαίο τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Μεσογείων, ενώ πήγαινε στο στούντιο!


Πρόκειται για το «Μαράκι», όπως συχνά πυκνά την αποκαλούσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος και έκανε γνωστή την τραγική είδηση με τρεμάμενη φωνή.


Όπως είπε ο ίδιος, συνεργάτες της εκπομπής πέρασαν από το σημείο, πηγαίνοντας στο στούντιο του ΑΝΤ1 και είδαν ότι το αυτοκίνητο του τροχαίου έμοιαζε της Μαρίας. Όταν είδαν, δε, ότι καθυστερούσε να φτάσει στη δουλειά και δεν απαντούσε και στο τηλέφωνο, άρχισαν πραγματικά να ανησυχούν.


Επικοινώνησαν, λοιπόν, με το ΚΑΤ και οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν.


Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την κοπέλα μετά από προσπάθειες μιας ώρας...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365