Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/4 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προορισμός σας γίνεται η εξερεύνηση! Η Σελήνη από τον 9ο Οίκο σας της ελευθερίας, σας τρέφει να δείτε το μεγαλείο και την ομορφιά… Τις δυνατότητες επέκτασης για καθετί που αγγίζετε. Από τις υπαρξιακές σας αναζητήσεις τη διάθεση να πάρετε επιτέλους ρίσκα, είστε σε ετοιμότητα να ανοίξετε τα φτερά σας.
Αρχίστε να γράφετε το διήγημα που θέλετε, εγγραφείτε σε ένα δημιουργικό διαδικτυακό σεμινάριο. Ό,τι κι αν επιλέξετε, θα νιώσετε μια γλυκιά ανακούφιση καθώς θα διευρύνονται οι ορίζοντές σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στη μελέτη της οικονομικής αγοράς! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνη στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας του πλούτου.
Αρχίστε να σχεδιάζετε τις κινήσεις εξέλιξής σας, ίσως χρειάζεστε αναθεωρητικά μέτρα για τη διαχείριση πιθανών χρεών και τη μελλοντική σας στρατηγική.

Από την αξιοποίηση των ακινήτων σας μέχρι πιθανές επενδύσεις, στοχεύστε το να δράσετε πιο ευέλικτα και όχι με περισσότερο κόπο… Αν οραματιστείτε την εισροή χρημάτων, θα γίνουν τα ανάλογα θαύματα!

ζώδια σήμερα 28/04 Δίδυμοι

Η σύμπραξη γίνεται ξανά προτεραιότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στον Τοξότη θα φωτίζει τον τομέα σας των σχέσεων για τις επόμενες δυόμιση μέρες. Αν και σας αρέσει η ποικιλία, είναι πιθανό να χάνετε το ενδιαφέρον σας για κάτι που γίνεται πιο οικείο ή πιο σοβαρό. Ίσως πρέπει να μελετήστε την ποιότητα των σχέσεών σας, γιατί η απόσταση που κρατάτε δημιουργεί άγχος στην άλλη πλευρά. Αν κατευνάσετε τις όποιες ανασφάλειες, θα κερδίσετε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας. Έτσι θα σταθεροποιήσετε την ατμόσφαιρα, κάτι που θα εκτιμήσετε και οι δύο πλευρές!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Το άγχος ίσως να ξεπερνά το όριο των αντοχών σας, σε σημείο να επηρεάζει την υγεία σας. Με τη Σελήνη στον τομέα σας της ευημερίας, καλείστε να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Μια ενόχληση στο στομάχι μπορεί να οφείλεται στην εργασιακή πίεση και όχι σε κάτι που φάγατε. Αναζητήστε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και βρείτε τρόπους να μειώσετε κατά το δυνατόν το χάος και την κυκλοθυμία σας. Ακόμα και η μείωση της καφεΐνης θα λειτουργήσει θετικά σε αυτή τη φάση!

ζώδια σήμερα 28/04 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το σύμπαν σας δίνει την άδεια να κάνετε ακόμα και υπερβολές για την ικανοποίησή σας! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνη στον 5ο Οίκο σας της επίδειξης και της έκφρασης. Περιποιηθείτε περισσότερο τη γενικότερη εμφάνισή σας – και φωτογραφηθείτε, επιστρατεύστε το χιούμορ και την ευφυΐα σας. Η αυτοπεποίθηση και η χάρη σας θα γοητεύσουν πολλούς, μεταξύ τους και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Τολμήστε να δείξετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε το θαυμασμό σας… Όσο κι αν λατρεύετε να σας λατρεύουν, ικανοποιήστε εξίσου όταν δείχνετε τη δική σας λατρεία!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Φροντίστε το συναίσθημά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ίσως να νιώθετε κάπως ασταθείς, με τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας και του σπιτιού. Μην καταπιέζεστε στην προσπάθεια να πείσετε ότι δεν είστε τόσο συναισθηματικοί… Αντ’ αυτού ενδώστε στην τρυφερότητα, τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δώστε περισσότερο χρόνο στην ενδυνάμωση των σχέσεών σας, μαγειρέψτε για τους δικούς σας και μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Αυτές οι αναμνήσεις αξίζουν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο!

ζώδια σήμερα 28/04 Ζυγός

Γράψτε, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας, ζητά να βάλετε τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο… Καταγράψτε όσα σας προβληματίζουν, σας ενθουσιάζουν ή σας συγκινούν. Οι επαφές και οι διάλογοι για ανταλλαγή ιδεών θα είναι επίσης εξαιρετικά παραγωγικές. Αδράξτε την ευκαιρία και επεξεργαστείτε κάθε άποψη, καθώς οι συμβουλές έμπειρων ατόμων θα βοηθήσουν να θεμελιώσετε τις ιδέες σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, γεμίστε την καθημερινότητά σας με πρακτική μαγεία! Η Σελήνη στον Τοξότη φορτίζει τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και του χρήματος, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεστε σταθερότητα. Με την αβεβαιότητα που επικρατεί, διασφαλίστε τα οικονομικά και επαγγελματικά κεκτημένα σας. Είναι καιρός να στήσετε μια νέα στρατηγική για τον προϋπολογισμό σας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, όχι στην ικανοποίηση του παρόντος!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ορμήστε, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη στα εδάφη σας απελευθερώνει όσες δονήσεις διαβεβαίωσης και αυτοπεποίθησης έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο. Τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά γι’ αυτό είναι εύκολο να αποσυντονίζεστε… Αλλά μην αφήσετε τα εγχειρήματα που δεν προοδεύουν τώρα, να σας βγάλουν από την πορεία σας. Με τους σημαντικούς στόχους πιο διαυγείς και προσβάσιμους, πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας στην υλοποίησή τους και μόνο. Αυτό θέστε ως προτεραιότητα και μην σταματήσετε μέχρι να το πετύχετε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Θωρακιστείτε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της ευαισθησίας, μπορεί να γίνετε «σφουγγάρι» της ενέργειας και της διάθεσης των άλλων. Για να μην μειωθεί η αμυντική σας ικανότητα, περιφρουρήστε τη: Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από δεσμευτικές υποχρεώσεις και μην αναλαμβάνετε τα καθήκοντα άλλων. Τα όνειρα που θα δείτε τώρα θα είναι εξαιρετικά ζωηρά, ακόμα και προφητικά. Γι’ αυτό να καταγράφετε κάθε διαίσθηση, τώρα που το υποσυνείδητό σας είναι τόσο οξυμένο! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώθετε αεικίνητοι και ορμητικοί… Αν αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια μέσω διαδικτύου, μπορείτε να κάνετε θαύματα! Αυτό υπόσχεται η Σελήνη στον Τοξότη και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας και της τεχνολογίας. Εντοπίστε ομάδες που έχετε κοινές ιδέες και θέστε παράλληλους στόχους. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ποικιλία ευκαιριών και οι ζωηρές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Η γοητεία και οι εξαιρετικές ιδέες σας μπορούν να αφήσουν αλησμόνητη την παρουσία σας σε πολλούς! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Κοιτάξτε κατάματα το επαγγελματικό σας μέλλον, αγαπητοί Ιχθύες: Η Σελήνη διαμένει στον 10ο Οίκο σας της καριέρας και της αναγνώρισης! Αν δεν σας ικανοποιούν τα υπάρχοντα δεδομένα, μην μένετε πίσω για να ευχαριστήσετε άλλους.
Αξιοποιήστε αυτή την στρατηγική και φιλόδοξη επιρροή, για να γνωστοποιήσετε τη δουλειά και τις ιδέες σας. Είναι στο χέρι σας να συμπράξετε με άτομα που θα βοηθήσουν να χαράξετε την καινούργια πορεία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365