Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/4 Κριός 

Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για να «προστατεύσετε» άλλους, αγαπητοί Κριοί! Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε, αποκρύπτοντας τις αυθόρμητες αντιδράσεις σας. Καθώς η Σελήνη διασχίζει τον 5ο Οίκο σας του πάθους, θέλετε να εκφραστείτε χωρίς φίλτρα…
Αρκεί να μην τα αφαιρέσετε όλα, όπως προειδοποιεί μια αντίθεση έντασης του φεγγαριού με τον Κρόνο. Δεν θέλετε να χάσετε την ισορροπία μεταξύ της ευγένειας και του ρεαλισμού. Βρείτε τη χρυσή τομή, μιλώντας με ειλικρίνεια και κατανόηση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Υπάρχει κάποια ένταση στα ενδότερά σας, αγαπητοί Ταύροι; Η Σελήνη στον Λέοντα διασχίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και σχηματίζει αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο!
Μια διαφωνία με έναν προβληματικό συγκάτοικο ή συγγενή μπορεί να διογκωθεί, ειδικά αν η παρουσία του να έχει γίνει φορτική.
Εξίσου πιθανό είναι να νιώθετε ότι τίποτα δεν σας φαντάζει οικείο στους χώρους σας… Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις, καλέστε ένα οικογενειακό συμβούλιο! 

ζώδια σήμερα 21/04 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, το μυαλό σας μπορεί να είναι ο πιο ισχυρός σας σύμμαχος ή να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας! Με τη Σελήνη σε μια περιοριστική αντίθεση με τον δομικό Κρόνο, ίσως βλέπετε το «ποτήρι» σας μισοάδειο. Να ξέρετε ότι η ενέργεια του Λέοντα μπορεί να βοηθήσει να αλλάξετε τις συγκυρίες και να δείτε τα πράγματα με διαφορετική οπτική. Στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και ακολουθήστε το, παραμένοντας προσγειωμένοι και ρεαλιστές! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Χρειάζεστε μια νέα οπτική για τα οικονομικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια αντίθεση της Σελήνης από τον Λέοντα με τον αυστηρό Κρόνο, διεγείρει τον άξονα των χρημάτων σας και της ασφάλειας. Είναι καιρός να εντοπίσετε την αιτία κάθε ατασθαλίας ή απώλειας. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να βρείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση και οργάνωση. Μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός γνώστη φίλου ή ενός ειδικού!

ζώδια σήμερα 21/04 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, βρίθετε από παραγωγική ενέργεια! Σε αυτό συμβάλει η παρακινητική Σελήνη στα εδάφη σας, που σας ρίχνει στη δράση. Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε την αίσθηση της χαράς στην πορεία… Ένα κέντρισμα του φεγγαριού από τον νηφάλιο Κρόνο, υπονοεί ότι μάλλον παίρνετε τα πάντα πολύ στα σοβαρά. Μην γίνεστε υπερβολικά πιεστικοί προς τον εαυτό σας ή/και τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας. Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας αν θέλετε να ωφεληθείτε από τα επιπλέον χέρια που έχετε στη διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, φαίνεται ότι παίρνετε τα πάντα πιο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε! Μια ενδοσκοπική αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, σας κάνει πιο ενδοσκοπικούς και ευαίσθητους αλλά και πιο κυκλοθυμικούς. Αρκεί ένα σχόλιο ή ένα βλέμμα από κάποιον για να αντιδράσετε, γι’ αυτό πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην βγείτε εκτός ελέγχου. Σκεφτείτε πόσο αυτάρκεις και ικανοί είστε, στρέψτε την προσοχή σας σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Η φροντίδα της υγείας και του εαυτού σας μπορεί επίσης να βοηθήσει για να ισορροπήσετε! 

ζώδια σήμερα 21/04 Ζυγός

Δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τη γενναιόδωρη φύση σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά τα άστρα σας ζητούν να θέσετε όρια, προκειμένου για να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Εξάλλου, πρέπει να προσφέρετε όπου και όπως θέλετε, όχι επειδή σας το επιβάλλουν τρίτοι. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο της ευθύνης, ίσως ανακαλύψετε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Ζητήστε από τα εν λόγω άτομα να συμβάλουν όπως πρέπει, είτε αποσυρθείτε και αφήστε τα να πορευτούν αυτόνομα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Μήπως έχει βαρύνει η μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Αλλά ξαφνικά νιώθετε εξουθενωμένοι ή ένα αγαπημένο άτομα σας εκφράζει παράπονα ότι το παραμελείτε. Βρείτε τρόπο να κάνετε δίκαιη διανομή του χρόνου σας, με προτεραιότητα στον εαυτό σας. Το απαιτεί ο δομημένος Κρόνος, που αντιτίθεται στη Σελήνη από τον επαγγελματικό οίκο σας: Δεν θα αποφύγετε τα συναισθήματα αν βουλιάξετε στη δουλειά, καλύτερα να διαχειριστείτε όσα σας στενοχωρούν!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, θέματα ωριμότητας και ασφάλειας για το μέλλον φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση της Σελήνης από τον Λέοντα με τον ακριβοδίκαιο Κρόνο. Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, όσο αφορά τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Μην φοβάστε να πάρετε ένα ρίσκο, αν πρόκειται να σας συντάξει με τους πιο «μεγάλους και ισχυρούς». Είναι καιρός να ξεκολλήσετε από τις παλιές πρακτικές, να περάσετε στη δράση. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο, για να αρχίσετε να βλέπετε τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Σελήνη στον Λέοντα διασχίζει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας… Η ανάγκη σας είναι να έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας! Αλλά μια αντίθεσή της με τον υποχθόνιο Κρόνο, σας κάνει απαισιόδοξους ή διστακτικούς για τις προοπτικές αυτής της ένωσης. Μην εστιάζετε σε όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά – αυτές είναι σκέψεις του Κρόνου, όχι της καρδιάς σας. Να βεβαιώνετε τον εαυτό σας ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, μέχρι να το κάνετε πράξη! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μια πολλά υποσχόμενη σύμπραξη εμφανίζεται επανειλημμένα στην πορεία σας! Τι είναι αυτό που σας κρατά πίσω; Ίσως μια αντίθεση του αποφασιστικού Κρόνου με τη Σελήνη στον 1ο Οίκο σας της αυτονομίας. Αυτό που πρέπει να σκέφτεστε, είναι ότι είστε άριστοι διαπραγματευτές όταν αφορά τα ζητούμενά σας. Θέστε τα στο τραπέζι μαζί με τα όριά σας και η έναρξη μιας δυναμικής συνεργασίας δεν απέχει πολύ! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ο καθένας μπορεί να εκτραπεί από το τραίνο της ευημερίας, αγαπητοί Ιχθύες! Το θέμα είναι να το καταλάβει γρήγορα και να ανέβει ξανά, αντί να ορμήσει στα ντόνατς… Καθώς η προστατευτική Σελήνη διασχίζει τη ζώνη σας της υγείας, σας δίνει κίνητρα να παραμείνετε πιστοί στη φροντίδα του εαυτού σας. Μην ενδώσετε στις προκλήσεις του άτεγκτου Κρόνου, μπορείτε να εμμείνετε στο ορθό πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365