Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Νεκρός σεφ σε σπίτι που εργαζόταν στην Βούλα – Συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης

Οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά στο σπίτι

Μια περίεργη υπόθεση εξετάζουν οι αρχές στην Βούλα με έναν νεκρό σεφ και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο εργαζόταν να συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς. 


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 31χρονος ρουμανικής καταγωγής εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ και όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον βρήκαν ημιλιπόθυμο στον καναπέ.


Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο.


Τα πρώρα στοιχεία δείχνουν ότι ο 31χρονος είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. 


Οι αστυνομικοί βρήκαν ναρκωτικά στο σπίτι και έτσι συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ 15ετίας.


Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365