Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ασύλληπτη τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αδερφό της – Συνελήφθη ο δράστης

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι είχε διαφορές

Το έγκλημα έγινε απόψε στην περιοχή της Μακρινίτσας, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε δύο αδέρφια, ηλικίας 28 με 30 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr και τα δύο αδέρφια υπέκυψαν στα τραύματά τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο του διπλού φονικού αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.


Δείτε το βίντεο του thenewspaper, λίγα λεπτά μετά το φονικό, τους διασώστες να προσπαθούν να μεταφέρουν γρήγορα, το ένα από τα δύο θύματα στο νοσοκομείο:



Σύμφωνα με το magnesianews, ο δράστης είναι ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι είχε διαφορές και, άγνωστο πώς, τελικά οι διαφορές αυτές “έκλεισαν” με τον πιο τραγικό τρόπο…


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο ενώ ο αδερφός της τραυματίστηκε στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365