Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Δ. Μπίνος: Απλός θεατής ο κ. Μπάτσης στη σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Δελτίο Τύπου



▫️ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ
▫️ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Τη στιγμή που ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας αγωνιά και περιμένει εναγωνίως λύσεις στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στο σύνολο των παραγωγών, ο κ. Μπάτσης είναι απλός θεατής της καταστροφής.

Τη Δευτέρα 26/4, επισκέφτηκε το Νομό μας ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Τη στιγμή που όλοι οι τοπικοί φορείς ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για την πραγματικά τραγική κατάσταση και προσπάθησαν με επιχειρήματα να τον πείσουν ότι είναι αναγκαία η λήψη γενναίων μέτρων, ο Δήμαρχος της Αλμωπίας ήταν απλός θεατής σε μια σύσκεψη που έμοιαζε να μην τον αφορά.

Δυστυχώς, ο Δήμος μας, ο οποίος είναι απ' αυτούς που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο, δεν έχει την εκπροσώπηση που αρμόζει σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές συνολικά για την τοπική οικονομία. Αδιαφορία, ηττοπάθεια, έλλειψη δυναμικής, από έναν Δήμαρχο που μοιάζει να τον προσπερνούν τα προβλήματα χωρίς να τον αγγίζουν. Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν ακούστηκε σε κανένα σημείο της σύσκεψης, τη στιγμή που οι υπόλοιποι Δήμαρχοι έκαναν συνεχείς αναφορές στους Δήμους που εκπροσωπούν. Αδιάψευστος μάρτυρας, τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του τοπικού Τύπου.

Ως συνδυασμός, χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Πέλλα και ελπίζουμε σε άμεσες και γενναίες αποφάσεις προς όφελος πάντα της τοπικής μας κοινωνίας και των ανθρώπων της.

▫️Το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Δεν κοιτάς τα χάλια σου βρε καρμοιρη; Αντί να ψάξεις γιατί 'διαλυθηκες' και ηρθες προτελευταιος, ασχολησαι με τον Μπατση!!!! Αν δεν μας κάνει, θα τον στείλουμε να σου κάνει παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365