Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΚΥΑ: Υποχρεωτική τηλεκπαίδευση για μαθητές που μένουν με ευπαθείς ομάδες

Η νέα ΚΥΑ των υπουργείων Παιδείας και Υγείας

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που δημοσιεύθηκε χθες, Τετάρτη, στο ΦΕΚ (1512/Β’/14.04.2021), καθορίζονται νέες λεπτομέρειες για το τι ισχύει για τους μαθητές που, αν και οι ίδιοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα, συνοικούν με άτομα σε ευπαθείς ομάδες.


Πιο συγκεκριμένο, η νέα ΚΥΑ των υπουργείων Παιδείας και Υγείας καθορίζει ότι η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές αυτούς είναι υποχρεωτική, μέχρις ότου εκδοθεί σχετική αιτιολογημένη έκθεση της ειδικής επιστημονικής Επιτροπής που έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό, μετά από την υποβολή δικαιολογητικών από πλευράς κηδεμόνων.


Για την πραγματοποίηση της τηλεκπαίδευσης ισχύουν τα όσα καθορίζει ήδη η κείμενη νομοθεσία.

1 σχόλιο:

  1. εδώ πάμε παιδική χαρά και βάζουμε γιαγιάδες να προσέχουν τα παιδιά τους!!! Να πεις οι γονείς καλοπεράσακηδες? Να πεις άγνοια? να πεις δεν τους νοιάζει η γνώμη του κόσμου? Και σας βλέπουν πάντως και σας σχολιάζουν όλους εσάς που γυρνάτε χωρίς να τηρείτε τους κανόνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365