Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το λάβαρο με τον ελληνικό σταυρό στο φέρετρο

Η κηδεία του πραγματοποιείται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε την περασμένη Παρασκευή, 09.04.2021, μόλις δυο μήνες πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής, βυθίζοντας στο πένθος την επί 73 χρόνια σύζυγό του, Βασίλισσα Ελισάβετ και την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Η κηδεία του πραγματοποιείται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.


Ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε το δικό του στίγμα του στην Βρετανία, με την ζωή του να είναι θυμίζει...ταινία. Έφυγε από την Ελλάδα μέσα σε ένα καφάσι και παντρεύτηκε την Βασίλισσα Ελισάβετ. 


Σημειώνεται ότι στον λογιαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας στο twitter δημοσιεύτηκε ένα αφιέρωμα στη ζωή του.


Όπως λένε πηγές από το Παλάτι λίγο πριν το φέρετρο με την σορό του αναχωρήσει για το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, η Ελισάβετ έμεινε μόνη της μαζί του για λίγο.


Boύρκωσε ο Κάρολος στην κηδεία

Μπορεί τα πάντα γίνονται με βάση το πρωτόκολλο, ωστόσο, για τα παιδιά του, δεν παύει να είναι ένας τελευταίος αποχαιρετισμός στον αγαπημένο τους πατέρα. Ο  άλλοτε σχεδόν ανέκφραστος Κάρολος  βούρκωσε για τον αγαπημένο του πατέρα.


Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» και την 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ την στιγμή που έφτανε στο Κάστρο του Ουίνδσορ. 


Ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ συμμετείχε στο τελετουργικό της κηδείας, έτσι η ίδια έφτασε μόνη της στο παρεκκλήσι.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365