Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/4 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, είστε ευχαριστημένοι με την πορεία που έχετε επιλέξει; Χρειάζεται ενίοτε να κάνετε μια επιθεώρηση στην επαγγελματική σας κατεύθυνση! Αυτή την ευκαιρία σας προσφέρει ο ανάδρομος κύκλος του αλχημιστή Πλούτωνα, από σήμερα μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.
Είναι ζωτικό για την ορμητική ιδιοσυγκρασία σας, να είστε σε επαφή με όσα κάνετε και με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Αυτή είναι μια χρυσή φάση για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να προσεγγίσετε άτομα με επιρροή: Οι φίλοι σε ανώτερα πόστα είναι θαυμάσιο εφαλτήριο για την ανέλιξή σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κάντε μια επανεξέταση των πεποιθήσεών σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον φιλοσοφικό 9ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.
Αν και είστε δεξιοτέχνες στη διατήρηση συνηθειών για να παραμένετε προσγειωμένοι, δεν πρέπει να προσκολλάστε σε αυτές… Ίσως υπονομεύετε τον αυθορμητισμό σας και χάνετε σημαντικές ευκαιρίες για να προοδεύσετε και να επεκταθείτε.
Τους πέντε μήνες που έπονται, δώστε προτεραιότητα στην αυτογνωσία σας. Θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας!

ζώδια σήμερα 27/04 Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στα εσώψυχά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο διεισδυτικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον εσωτερικό 8ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Τα μυστικιστικά και σαγηνευτικά στοιχεία της ζωής σας ενθουσιάζουν πάντα – ίσως και υπερβολικά… Γι’ αυτό τώρα πρέπει να προσέξετε τα κρυφά κίνητρα των άλλων, να μην εμπιστεύεστε μόνο την εικόνα των πραγμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες ακόμα και στη ρομαντική αρένα, κάντε συνετές επιλογές και θα διατηρήσετε τη θέρμη!

ζώδια σήμερα 27/04 Καρκίνος

Δεν μπορείτε να είστε «περίπου» αφοσιωμένοι σε μια σχέση, αγαπητοί Καρκίνοι… Η ιδιοσυγκρασία σας αποζητά την ασφάλεια και δεν ενδιαφέρεται για τα ημίμετρα! Υπογραμμίστε το αυτό, τώρα που ο μεγεθυντής Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Χρειάζεστε ένα αξιόπιστο και συνεπές ταίρι, όχι έναν γοητευτικό ναρκισσιστή. Αν είστε δεσμευμένοι, δηλώστε τις ανάγκες σας για να ικανοποιηθούν… Μην τις αρνείστε ή τις κρύβετε για να αποφύγετε τις συγκρούσεις!

ζώδια σήμερα Λέων

Εξετάστε με προσοχή τα συστήματά σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον 6ο Οίκο σας της δουλειάς και της προσφοράς. Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου δεν θα ικανοποιείστε με επιφανειακές επαφές ή/και δράσεις, θα αποζητάτε όσα γεμίζουν την ψυχή σας. Θα θέλετε να βοηθήσετε άτομα και καταστάσεις, να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε αξίες και πεποιθήσεις σας. Διευρύνετε την οπτική και τα ζητούμενά σας, θυμηθείτε τι πραγματικά σας ενθουσιάζει στην εργασιακή αρένα!

ζώδια σήμερα 27/04 Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, το πάθος σας τονώνεται με μια χροιά ορμής και μυστηρίου! Ο διεισδυτικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον ρομαντικό 5ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε τρελά ένα καινούργιο άτομο, που ίσως να μην έχετε συναντήσει καν ακόμη… Είτε να σκεφτείτε την επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι. Το πιο συνετό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε την έξαψη, ίσως να φτάσετε σε επίπεδα οικειότητας που δεν έχετε φανταστεί καν!

ζώδια σήμερα 27/04 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το σπιτικό σας χρίζεται πρωταγωνιστής! Ο παθιασμένος Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη σας του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου μπορείτε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας, αρκεί να προσέξετε να μην αγγίξετε την αλληλεξάρτηση: Καλή είναι η παρουσία της μίας πλευράς στις δυσκολίες της άλλης, αφού πρώτα τεθούν ξεκάθαρα όρια. Είναι καιρός να γίνουν οι απαραίτητοι απογαλακτισμοί, χωρίς φοβίες για την επικείμενη πτήση!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προσέξτε τα λόγια σας, αγαπητοί Σκορπιοί… Ο δριμύς κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον επικοινωνιακό τομέα σας! Πρέπει να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, γιατί μπορεί το «κεντρί» σας να είναι ανεξέλεγκτο. Εκφράστε με σύνεση τα ειλικρινή σας αισθήματα, δεν θα έχουν επιστροφή όσα βγουν από το στόμα σας. Μην φτάσετε στο σημείο να βλάψετε φιλίες ή σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Τα οικονομικά σας θέματα μπαίνουν υπό το μικροσκόπιο, αγαπητοί Τοξότες… Ο οικονομολόγος Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στη ζώνη των χρημάτων σας! Αυτός ο κύκλος μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, μπορεί να βοηθήσει να επιθεωρήσετε τις συνήθειες και τις αξίες σας. Θέστε στόχους που θα αποτελέσουν έμπνευση, προκειμένου να αξιοποιείτε όσα εισπράττετε με κόπο. Στήστε έναν πιο αποδοτικό προϋπολογισμό και θα αρχίσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε ειδήμονες στην αυτοσυγκράτηση! Αλλά τι γίνετε με τις πτυχές σας που δεν θέλετε να βγάζετε στην επιφάνεια; Μπορεί να αναδυθούν αυτόνομα από τώρα και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, που ο ατρόμητος Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στα εδάφη σας. Με τον 1ο Οίκο σας της έκφρασης τονωμένο, θα σας διέπει η δημιουργικότητα και ο ιδεαλισμός. Τολμήστε να επιστρέψετε στο «σχεδιαστήριο» της ζωής σας, για να αναδείξετε τα θετικά αντί για τα αυστηρά στοιχεία σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η οπτική σας για τη ζωή ανανεώνεται, αγαπητοί Υδροχόοι! Σε αυτό θα συμβάλλει ο καθαρτικός Πλούτωνας: Θα κινείται ανάδρομος στον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και των λήξεων μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε πόσο η συμπεριφορά σας αντανακλά τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως ο μόνος τρόπος για να κάνετε αλλαγές με διάρκεια, να είναι η βουτιά στα εσώψυχά σας. Φτάστε στη ρίζα θεμάτων που έχουν την τάση να επαναλαμβάνονται, μάθετε να «χορεύετε» με τις δικές σας σκιές! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, θωρακίστε την μεγάλη και εμπαθή καρδιά σας! Ο ορμητικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στην κοινωνική πτυχή σας μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ίσως να προκύψουν κάποιες ρωγμές στο περιβάλλον σας, να αποκαλυφθούν όσοι απομυζούν την ενέργειά σας. Πάρτε τον έλεγχο κάνοντας ένα βήμα πίσω, ώστε να διατηρείτε μια ασφαλή απόσταση. Να απευθύνεστε σε ένα ψύχραιμο και φερέγγυο άτομο για συμβουλές, όποτε νιώθετε να χάνετε την ισορροπία σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365