Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

«Ταφόπλακα» στο Πάσχα στο χωριό, με πόσα άτομα το τραπέζι της Ανάστασης και του Πάσχα

Έως δύο οικογένειες μαζί στο τραπέζι

H κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, έβαλε «φρένο» στο «Πάσχα στο χωριό» καθώς τόνισε ότι η κυβέρνηση περιμένει μεν την εισήγηση της επιτροπής, αλλά η θέση της είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις καθώς υπάρχει ανησυχία για την μεταφορά ιικού φορτίου. Τι είπε για το τραπέζι της Ανάστασης.


Επιπλέον η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν οι ανακοινώσεις για το Πάσχα, το απόγευμα κατά την ενημέρωση της επιτροπής.


«Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί»

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για διάγγελμα του πρωθυπουργού είπε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.


Μετακίνηση «Πάσχα στο χωριό»

Η κα Πελώνη για τις μετακινήσεις το Πάσχα είπε πώς, «θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας.»


Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως μια μαζική μετακίνηση από την Αθήνα σε άλλες περιοχές μπορεί να τις επιβάρυνε. Παράλληλα, είπε πως «προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι.»


Έλεγχοι στις μετακινήσεις - Έως δύο οικογένειες μαζί στο τραπέζι

Επίσης, ανέφερε ότι θα υπάρχουν έλεγχοι για τις μετακινήσεις, ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο να αλλάξει και η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, δηλαδή από τις 9:00 το βράδυ που είναι τώρα να πάει ίσως στις 11:00.


Ενώ σε ό,τι αφορά το πασχαλινό τραπέζι, στα που θα ανακοινωθούν θα αναφέρεται πως στο ίδιο σπίτι θα μπορούν να βρεθούν έως και δύο οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365