Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Τέσσερα παλιά συμβόλαια θανάτου οδηγούν στους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Ένας άνθρωπος νεκρός, δύο εκτελεστές κι ένας άλλος άνθρωπος που ζήτησε τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι δολοφόνοι του γνωστού δημοσιογράφου αλλά και το «αφεντικό» τους εμπλέκονται σε τέσσερα ακόμα συμβόλαια θανάτου τα οποία εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των αρχών.


Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ καθώς οι αρχές «ξεψαχνίζουν» τέσσερα συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και κατά πάσα πιθανότητα οδηγούν στον άνθρωπο που ζήτησε που ζήτησε την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τρία είναι τα σημεία κλειδιά για τις αρχές, οι οποίες γυρίζουν τον χρόνο πίσω και ανασύρουν ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτων, όπου οι εκτελεστές έδρασαν με τον ίδιο τρόπο. Το ζητούμενο δεν είναι να φθάσουν μόνο στους εκτελεστές αλλά και στον ηθικό αυτουργό.


Οι αρχές αναζητούν τον κοινό παρονομαστή εξετάζοντας κυρίως τέσσερα συμβόλαια θανάτου. Ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020, ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.


Όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες… Όπως ακριβώς και ο Γιώργος Καραϊβάζ.


Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν παίρνοντας εντολή από τον ίδιο άνθρωπο που ήθελε νεκρό τον Γιώργο Καραϊβάζ.


Πώς εξαφάνισαν τα ίχνη τους οι εκτελεστές

Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν μελετήσει πιθαμή προς πιθαμή το δρομολόγιο διαφυγής τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Ήξεραν που υπήρχαν κάμερες, όχι μόνο στα στενά διαφυγής τους, αλλά και στην παραλιακή οδό. Εξαφανίστηκαν σε τυφλό σημείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.


«Θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι υπήρχε ομάδα υποστήριξης, η οποία είτε τους παρέλαβε με κάποιο βαν με τη μηχανή, είτε τη μηχανή την άφησαν σε κάποιο σημείο που είναι λίγες οι πιθανότητες. Το πιο πιθανό για μένα είναι ότι εξαφάνισαν και τη μηχανή» υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.


Οι αρχές επιχειρούν μέσω της άρσης των επικοινωνιών να καταλήξουν στους δράστες της στυγερής δολοφονίας. Να υπάρξει κινητό που θα τους προδώσει.


«Η τεχνολογία έχει προχωρήσει, από την άλλη πλευρά και οι δράστες σε αυτές τις περιπτώσεις, παίρνουν τα δικά τους μέτρα» σημειώνει ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, Αθανάσιος Κατερινόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365